Poate cineva sa imi spuna cat dureaza stagiul si daca are cineva idee care ar fi conditiile(salarizare,atributii)pt un debutant.Precizez ca am luat licenta in 1999 dar de atunci nu am mai avut nici un fel de legatura cu domeniul juridic iar acum s-a ivit oportunitatea de a devenii consilier juridic in cadrul unui consiliu local.Si,inca ceva,precizez ca habar nu am inca directia unde am sa activez,deci habar nu am cum sa ma duc pregatit si mai ales ce legi sa imi insusesc pana atunci(sfaturi generale ar fi binevenite).Deci....orice sfat e binevenit.Multumesc anticipat
Va multumesc tuturor din nou.OK am inteles tot ceea ce imi scrieti,dar hai sa mai incerc o data.Deci....poate cineva sa imi dea un temei legal cu care sa il com(-bat)pe administrator(emitentul acelui deviz)....ceva ,orice,asupra felului in care se calculeaza cota parte din incalzire(in spatiile comune si cea de la tevile din apartament)in conditiile in care repartitoarele sunt pe consum 0.De asemenea nu pot crede ca acea cota pt tevi si hol sau mai stiu eu ce se poate ridica la 200 ron lunar.Nu e putin cam mult?In plus....apare dintr-o data acum dupa 6 luni de la declararea a 0 pers la intretinere.
Din nou mii de multumiri pt raspunsuri si timpul acordat.
Inca o data multumesc pt raspuns.Da am dat in timp util citirea repartitoarelor(chiar ei le-au citit)si era consum 0.Deci ...habar nu am cum calculeaza ei o asemenea suma.Si,inca ceva,nu regasesc nicaieri in legea 230/2007 si nici in normele de aplicare situatia cu 0 pers la intretinere.Multumesc inca o data.
Am inteles si va multumesc mult pt raspuns.Problema mea este urmatoarea:sunt de acord sa platesc o anumita cota pt spatiile comune si tevile care traverseaza garsoniera dar ei spun ca trebuie sa platesc ca si cum ar fi o persoana la intretinere.Asta as vrea sa aflu,daca se poate,pe ce lege se bazeaza administratorul,sigur nu pe legea 230.Tare as vrea sa stiu de unde as putea lua un art de lege cu care sa il combat cumva pt ca mi se pare un evident abuz.Trebuie sa fie specificat undeva,ma gandesc,felul in care se calculeaza in functie de persoane in cazul meu....in lipsa persoanelor.Inca o data multumesc din suflet
E vorba doar despre caldura deci nu despre apa calda sau rece menajera,nici despre cotele aferente liftului,gunoi,etc.si scuze nu e vb de o factura ci de un simplu aviz prin care mi se spune ca am de plata 1200 ron pt caldura.Multumesc mult pt raspuns.
Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de mare).Exista vreun temei legal in care as putea combate decizia Asociatiei de Locatari avand in vedere ca toate caloriferele au fost inchise iar repartitoarele nu au inregistrat nimic in plus fata de iunie .Multumesc mult