avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate cercel gabriel

Activitate cercel gabriel

O problema este ca m-au pus sa dau declaratie spunand ca aceasta este obligatorie, in ea am scris o gramada de chestii, iar procura este din iunie- ei m-au pus sa scriu ca folosesc masina de anul trecut.
Pot sa imi retrag declaratia? M-au tinut aproape 3 ore in duba sa le-o scriu, apoi au mers cu ea la sectie la Pitesti si s-au mai intors cerand sa mai fac modificari pe declaratie. Era obligatoriu sa dau declaratie sau ei au abuzat tinandu-ma in duba si spunand ca este obligatorie?
Nu am primit proces verbal.
Procura e pe perioada nederminata.
Nu am gasit niciu un caz asemantor, caut de aseara in continuu.
In data de 02.02.2010 am fost oprit de catre politia din Pitesti, mi-au cerut actele la control, motivul opririi fiind nefolosirea luminii de intalnire la autovehicul, in urma verificarii actelor mi s-a spus ca nu am drept de circulatie in romania dat fiind faptul ca am numere de Spania si am termen e 90 zile sa inmatriculez masina, de la intrarea in tara. .
Am prezentat urmatoarele acte.
Permis conducere valabil
Talon masina
Carte masina
Asigurare valabila
Itp valabil
Procura de conducere ( masina fiind a fratelui meu, stabilit in Spania, procura datat cu data de 20 iulie 2009)
Carte de indentitate.
In urma prezentari actelor am fost incadrat in art. 31, findu-mi retinut permisul de conducere fara drept de circulatie si fara proces verbal si intocmirii unui dosar penal.
Mentionez ca sunt domiciliat in orasul Buftea la aproximativ 130 de km de Pitesti.
Art 31
( Persoana care detine autovehicule sau remorci înmatriculate în alte state si are sau îsi stabileste domiciliul ori resedinta în România este obligata sa le înmatriculeze în termen de 90 de zile de la data intrarii în tara a acestora sau de la data stabilirii domiciliului ori resedintei proprietarului în România.)
Intrebarii

Nu am avut drept de circulatie cu masina?
Credeti ca este legal ce a facut politistul respectiv sau a facut abuz de functie,
Cum pot sa-mi recuperez permisul mai repede?
In cat timp trebui sa fac contestatie sau ce ar trebui sa fac?
Ce cai pot sa folosesc sa anulez dosarul penal?
Credeti ca e nevoie sa angajez avocat ,

Mentionez ca m-au pus sa dau declaratie unde au spus sa scriu cum spun ei ca alfel imi vor face dosar penal. In declaratie am scris ca am masina de anul trecut (masina insa nu este a mea, ci a fratelui meu, stabilit in Spania) .
Pot sa imi retrag declaratia sau ce mai pot face in situatia de fata?

Caut avocat care ma poate ajuta in acest caz. Pe cei interesati ii rog frumos daca se poate sa-mi dea bip sau sms la numarul de mai jos - ca sa-i pot contacta in vederea stabilirii detaliilor: tel 0766785021 Gabriel.