sim05 a scris:
Multa putere de concentrare tuturor si multa bafta!
Deschid o casa de pariuri virtuala. Care se baga?:D
Patrik, lucutel, rino, executron( pe ei i-am observat eu mai mult, sunt convinsa ca sunt mai multi) au cota mica pt optiunea 'admis".
draga sim, iti multumesc mult pentru acest mesaj
chiar am intrat pe forum inainte de a pleca la bucuresti. acest post mi a adus un zambet pe fata si parca ceva mai multa incredere in mine. mai ales ca(asa cum ar zice englezul) you had me roll with the big fish rino, patrick si executron.
si conteaza atat de mult sa intri la examen odihnit si cu ceva incredere in tine la pachet.
multumesc mult, sangreal!
pentru toata rabdarea si pentru cat de mult ne ai ajutat. chiar m am gandit la tine cand am vazut intrebarea cu obligatia 'a face' si daunele cominatorii.:)
multumesc mult tuturor celor care au intrat pe forum si cu care am dezbatut diverse grile, indiferent daca am avut sau nu parere diferite. m au ajutat deopotriva!
as vrea, totusi, sa ii multumesc in mod special lui patrick, care a raspuns tot timpul prezent pe forum si a ajutat cu o explicatie/un citat/ o parere pe absolut oricine.
la examen
I simply rocked la civil+procesura civila. 4 gresite din 50. daca nu ma razgandeam in ultima clipa scoteam 50 din 50.
I simply sucked la penal. isis, ti am zis ca penalul nu e pct meu forte.dar chiar si asa, cam ciudatele grilele. colac peste pupaza la procedura penala am mai gresit si la transcris 2 grile in ultimele 10 min
iau undeva intre 7.50 si 8
daca nu intru anul acesta, la examenul de anul viitor am sa fiu primul student care intra cu 10. ii mananc penalul lui udroiu. asta cu conditia sa mai intre pe forum si sa mai dea o mana de ajutor noii auditor. patrick, rino, executron....nu ne uitati!