Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate andreasiii

Activitate andreasiii

Radiere ipotecă imobiliară.
in anul 2005 s-au instituit ipotecă de rangul 2 in favoarea unei firme unde am lucrat ,in valoare de 20.000 ron.firma nu mai există,a.fost lichidată judiciar ,nu știu cum aș putea obține radierea ipotecii ca să am cf-ul curat ?
Am uitat să specific că m-am sfătuit cu un avocat și a spus să achit ,deoarece executorul se încadrează în limitele legii .
Dânșii aplică aceste taxe și umflă nota de plata in cârdășie cu firma recuperatoare,ceea ce mi se pare o aberație ,cred că nu am fost sfătuit bine ,mi se pare grotesc de la 2900 la 4900 plus inca mai trimite hârtii că vor și mai mulți bani !
Bună ziua,in urma unei datorii mai vechi către o instituție financiară, .după ce au vândut datoria de câteva ori,datoria a ajuns la INTRUM DEBT firma de recuperare și în colaborare cu un executor judecătoresc,am fost executat ,suma de baza a fost 2900 lei+ dobânzi+ taxa executor s-au ajuns la suma de 4900 ron!
Am făcut angajament de plata,am plătit 2000 (in mai multe tranșe) Ron,după care iar am primit hârtie de la executor că mai trebuie sa plătesc încă 600 Ron și 200 cheltuieli execuție.

Este normal ca in timpul execuției,firma sa mai ceară și alte dobanzi,precum și executorul să ceară în continuare alti bani? Nu am posibilitate să plătesc tot,dar vreau sa mă opresc la o sumă nu să îmi umfle datoria cu vădită rea intenție!

Menționez că sunt in concediu de paternitate nu peste mult timp îmi reiau activitatea în munca...am 3 bănci achitate la zi și 2 copii minori .din punct de vedere legal am incercat sa fac față tuturor acestor cheltuieli dar practic nu reușesc să plătesc integral !
Ce mă sfătuiți să fac ? Sa depun o contestație pentru a nu tot mari aceste sume?
Bunicul meu a fost deportat în Rusia perioada 1945- 1948 ,de.unde as putea face rost de livretul lui militar sau dovezi ale deportării ca să depun cerere de despăgubire ,având în vedere că trebuie să reconstitui actele defunctului care lipsesc

Care ar fi pașii și de.unde să fac rost de hârtiile.necesare ? Dețin certificatul de naștere al mamei,deci pot dovedi că el este bunicul meu ,hârtii de la bunicul nu am
multumesc pentru sfat
Buna ziua , am fost defaimat in spatiul public , mai exact pe facebook ,de catre un individ pe care il cunosc.a facut referire la numele meu, aspecte din serviciul meu tot defaimator la adresa mea .Ce demersuri pot face mai exact ca sa il invat minte ? mentionez ca este plecat ini begia si lucreaaza acolo la o firma de transport.
Răspuns la discuția Retinere permis abuziv !
b) neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului, tractorului agricol sau forestier ori tramvai

da...doar pe sensul de mers ,nu pe ambele sensuri
Pe Oricine am contactat,mi s a spus ca nu pot sa determin eu unde stă fosta nevastă cu fetita mea ,nu trebuia sa semnez hartia de iesire din tara...legea la noi e absurda ai iata ca asa a fost...nici un efect asupra doamnei..a inscris copila la scoala si a facut adresa acolo...romanii mi au spus ca pot sa i.suflu in fund zis romaneste....legea e de 2 bani si eu ca tata pot numai sa platesc si sa tac daca am.semnat! Ce sa fac am avut incredere in legi!!
Răspuns la discuția Stergere birou credit
Am apelat la o firma de intermediere care mi a facilitat scoaterea din biroul de credit concomitent cu accesarea unui credit!!

AndreeaMoraru97 a scris:

Bunaa, ai putea te rog sa imi dai drtalii cum ai reusit, si daca tot cu axi credit ai avut problema, am nevoie de un raspuns urgent.....

andreasiii a scris:

am rezolvat problema, am fost radiat din biroul dse credit d upa achitarea datoriei.Firma careia am datorat banii a facut cerere la biroul de credit si am fost radiat !Buna ziua traiesc in concubunaj cu o femeie cu care avem un copil nascut prematur de urgenta in ungaria ,recent externat din spital.Acum asteptam sa i faca primaria certificatul de nastere romanesc si eu sa semnez hartia de recunoastere a paternitatii sal iau pe numele meu ca sa putem primi indemnizatia de crestere a copilului, pentru ca doamna nu are 1 an lucrati , iar eu muncind de peste 10 ani la aceeas firma vreau sa beneficiez eu de concediu de paternitate si indemnizatie pentru copila noastra.Mentionez ca ea nu ar enici o sursa de venit, nu a lucrat de multi ani.
Problema este ca doamna a avut o problema mai deult cu alcoolul cand a murit mama ei si aparent s-au ameliorat problemele.a mai avutmici escapade dar le-a justificat si eu am crezut ca e ceva trecator.iar acum la 2 luni dupa ce s-au externat dni sppitalul de prematuri ai a venit acasa s a apucat de baut,.am chemat salvarea si nu au dus-o la UPU, au internat-o la psihiatrie unde medicul i-a pus diagnostic.. tulburare de personalitate histrionica, agitatie psihomotorie , rezistenta scazuta la frustrari ,dni cauza folosirii excesive al alcoolului. am hartiile de externare si a primit tratament cu carbamazepina 3 luni de zile.ii provoaca somnolenta nesiguranta in miscari si azi , dupa cateva zile de la externare iar a baut si sustine ca ea nu face nimic rau si vb prostii.Dati-mi un sfat real ce sa ma fac cu femeia aceasta ?? sa o internez dinnou dar copila cu cine ramane eu nu am mama, sau pe cine sa grijeasca de ea....ce se va intampla cu copila? sa o dau in judecata cum ca nu e capabila sa creasca un copil si sa cer instantei sa mute domniciliul copilei la mine dupa ce o iau pe numele meu si sa angajez o bona? eu lucrez destul de flexibil si am si eu destul timp liber ca sa ma ocup de ea pe langa ingrijitoare,as lasao si e mama ei in preajma ei oentru ca are nevoie de ea, dar sub strict control pentru ca ma tem ptr copilasa.cand nu bea e o mama OK. ce sa ma fac, dati-mi un sfat va rog