avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate teasta

Activitate teasta

Răspuns la discuția Un sfat va rog
Da intradevar putea sa nu fie ... imi recunosc greseala dar parerile de rau sunt un nimic acum . Insa ea nu are certificat medico legal . Nu a fost necesara spitalizare nimic , are decat ce am lasat eu link acum . Impacarea partilor da intradevar . Ea are 21 de ani , ea personal a spus ca nu are nici o pretentie din partea mea dar mama ei este persoana care mi-a cerut 3mii de euro daune morale . Eu vreau doar sa stiu daca nu am suma asta si voi ajunge in instanta fapt care cred ca se va intampla pentru ca din cate am inteles dosarul a ajuns deja la procuror ... vreau sa stiu daca in instanta mi se poate cere o suma mult mai mare de 3mii de euro si cam la ce sa ma astept . Multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare !

Ahh ... si daca ar trebui sa ma pregatesc deja cu un avocat stiu si eu ...

[ link extern ]
Buna seara . Voi fii scurt si la obiect . Acum 1 luna de zile am avut o cearta cu fosta mea prietena , cearta care a dus la o bataie din partea mea . Regret sa spun asta si numai "animalele" fac asa ceva dar in urma acestei certi a avut fractura nazala . Asta constatata de medic si radiografie . Ea a depus plangere impotriva mea , iar acum pentru a isi retrage plangerea cere daune morale de 3mii de euro , suma de care eu nu dispun . Daca nu vreau sa dau sau nu am , am un dosar curat fara nici o urma nimic ce se poate face in cazul acesta ? Sau daca ajungem in instanta mi se poate intampla ceva ? Ma refer la puscarie sau stiu si eu ?