avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate nr.1

Activitate nr.1

Buna ziua, sotul meu a incheiat un contract de leasing a platit ratele de leasing 2 ani apoi masina s-a stricat in urma expertizei trebuia inlocuit motorul sotul meu a facut o intelegere verbala ca nu mai poate plati ratele de leasing pana nu repara masina repararea costa apoximativ 250 mil nu areusit sa faca reparatia iar cei de la leasing nu au facut nimic asupra lui un an de zile la inceputul anului sotul meu a fost arestat si cei de la leasing au recuperat masina asa stricata,aveau deja titlu executoriu pe ea, in contract apare doar ca dreptul de folosinta al bunului se extinde asupra mea ca sotie,are 2 giranti,contractul a fost reliziat,intrebarea mea este daca cei de la leasing pot sa ma forteze sa platesc eu ratele restante si reparatiia motorului,doar prin simplu fapt ca-i sunt sotie,si ce demersuri pot face asupra mea pt.ca sunt salariata specific ca bunuri in comun nu avem am stat in chirie,doar cateva aparate electro casnice, si ce ar fi bine sa fac deoarece am un copil si nu am o situatie financiara foarte buna.Va multumesc.