avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate tic&tac

Activitate tic&tac

Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care sunt regulile de iesire din indiviziune pentru o proprietate cu trei proprietari in care doar primul are acces la strada si ultimul din curte are inscris pe contractul de cumparare ca ar avea drept de trecere cu caruta. Din pacate la mine, fiind cel din mijloc nu e precizat acest lucru, dar as vrea sa pot intra cu masina. Eu am pe contractul de cumparare 100m2, dar cel care sta la strada si care e ultimul venit cand i-a facut masuratorile si cadastrul la vanzare fosta proprietara reiese ca si cum eu as avea doar 90m2. dar pt rectificare presupun ca tot eu ar trebui sa dau in judecata firma care a facut masuratorile? si daca se rectifica, teoretic actul de vanzare-cumparare al proprietarului din fata este nul, nu?
Acum el si-a tras un gard (ilegal) de raman cam 60-70cm de trecere si tot el vrea sa iesim din indiviziune, dar sa nu-si darame gardul si mie sa-mi lase 1m in dreptul casei(13m lungime).
Eu nu cunosc exact legea si as vrea sa stiu daca pt iesirea din indiviziune nu se precizeaza o cale de trecere de o marime x care trebuie lasata?? si daca casa are cam 80 m2 mi se trage gard in fata geamului sau exista o lege care zice ca trebuie spatiu verde minim 50% din suprafata casei.
Multumesc anticipat de ajutor.