avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate anamariag

Activitate anamariag

Multumesc pentru raspunsuri. Dar eu pe cine sa cred?Am dreptul sau nu la indemnizatie? Cat despre concediul de crestere a copilului pot sa beneficiez doi ani sau exista riscul sa fiu data afara? (tot din cauza acelor doua luni de fara plata)
La Casa de Pensii am tot sunat insa este tot timpul ton de ocupat:(
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea: Lucrez la o firma de consultanta si proiectare din noiembrie 2007, anul trecut, in mai 2009 ni s-a recomandat sa intram ceva timp in concediu fara plata pentru ca firma nu ma are proiecte si implicit nu mai poate sa ne plateasca.Drept urmare timp de doua luni am avut concediu fara plata, intre timp am aflat ca sunt insarcinata.M-am intors la serviciu in iulie si am continuat sa lucrez pana am intrat in concediu de maternitate.In ianuarie am nascut un baietel.Acum nu stiu daca mai am dreptul la indemnizatia pentru copil sau nu pentru ca in lege scrie ca trebuie sa ai 12 luni continuitate inainte de nasterea copilului iar eu am avut in acele doua luni concediu fara plata. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac.Multumesc!