pai da, dar plata a fost facuta catre o persoana pentru un serviciu prestat (in cazul de fata pentru reparatie) deci nu mai trebuie platite alte taxe? de exemplu si femeia de servici de pe scara pe langa salariul care-l ia, noi ca asociatie mai trebuie sa platim unele dari la stat.
multumesc pentru raspunsul rapid,
Eu totusi ma gandesc ca am facut plata catre cel care a facut reparatia pe un stat de plata in cadrul procesului verbal. Asa ca ma gandesc daca nu trebuie sa mai platesc in plus si la stat impozit pentru plata facuta....banuiesc ca se asimileaza ca unui salariu la care mai trebuie platite restul de dari pt. stat. nu?
Am o intrebare. La un bloc s-a facut o reparatie de catre o persona iar banii pentru reparatie au fost platiti de asociatie printr-un proces-verbal in care este specificat in ce a constat reparatia precum si suma platita.
Acum intrebarea: asociatia de proprietari mai trebuie sa plateasca impozit pe venit la finante (in plus fata de suma specificata in procesul-verbal)? daca da imi puteti da un articol din lege?
Din cate stiu eu asociatiile de proprietari sunt non-profit si au unele scutiri, dar doresc parerea cuiva mai avizat.
Multumesc