X-( Buna Ziua
Am si eu va rog de un raspuns si o indrumare :Din anul 2008 am fost angajata intr-o SC iar din anul 2009 conducerea firmei a stabit retinerea unei garantii angajatilor care consta in 10% din salarul de incadrare (adica 95 lei).Sa intocmit un contract intre parti in care se mentiona ca acei bani retinuti lunar vor intra intr-un cont comun la o banca anume pana se vor acumula 3 salarii de incadrare. si dupa incetarea activitatii in firma dupa 30 de zile in cazul in care nu vor fii problerme cu inventarul, ,garantia va fii restituita in totatlitate....Am considerat ca este OK si ma semnat acel contract=D>
Anul trecut in urma unor probleme personale am incetat activitatea in firma in data de 15 August...Sa efectuat inventar al bunurilor si al produselor ce erau in gestiune .A fost toate OK nu au fost probleme in acest sens.
Dupa aprox 40 de zile am contactat firma unde prestasem pt returnarea garantiei.. Mi s-a comunicat din cadrul firmei ca trebuie sa ma prezint la respecrtiva banca pt ridicarea garantiei ((din cate stiam eu trebuia sa ridic suma de 1800 lei) constatand cu stupoare ca in acel cont erau doar 820 de lei din care 20 lei erau dobanda :D .De la banca mii s-a spus ca in acel cont nu sau mai virat bani de aprox un an deci firma nu mai vira acea suma fiind retinuta in continuare din salarul angajatilor (dovada facand cu fluturasele de salar pe care le-am pastrat pana in ziua de azi).Firma lucra cu banii nostri desi in contract nu era mentionat asa ceva...Dna de la banca ma indrumat inapoi la firma pt ca nu era probl ei asta..Asa am si facut am cerut socoteala firmei si mii sa spus ca diferenta de garantie trebuie sa o ridic de la caseria contabilitatii (1000 lei).. Vreau sa mentionez ca nici in ziua de azi)dupa 6 luni nu mi-am putut recupera garantia ramasa pe motivul ca NU SUNT BANI in firma eu facand cereri peste cereri .. cu acelasi raspuns NU SUNT BANI PT GARANTII IN MOMENTUL DE FATA...
Firma inca functioneaza..produce si are venituri
Va rog mult sa ma ajutati ..ssi sa ma indrumati ce mai am de facut pt acei banii pt ca sunt banii mei care mi-au fost retiunuti din salar :(( :((:((:((