O sa incep prin a explica problema si legataura cu OPC-ul.
Pe scurt, eu am intrat in concurs incarcand o poza pe pagina de pe Facebook a unei societati ; poza care primea cele mai multe voturi iesea castigatoare, iar aceasta s-a dovedit ca fiind a mea. Ultima zi din concurs a fost 21.11.2009 si rezultatul trebuia sa fie anuntat pe 22.11.2009. Organizatorul a amanat anuntarea rezultatului, explicatia lor fiind :
"-Ar fi trebuit sa anuntam un castigator acum, dar pentru ca unele voturi par a fi facute de conturi false, urmeaza sa verificam situatia acestora prin diverse metode, acest lucru s-ar putea sa dureze o vreme, premiul va fi acordat persoanei care a acumulat cele mai multe voturi si a respectat regulamentul, speram sa aflam cat mai repede cine este aceasta persoana. Va multumim"
Apoi am o discutie pe e-mail cu un reprezentant al organizatorului care imi zice sa recunosc ca el orcum stie ca sunt conturi false, ii zic ca daca este un concurs aranjat sa imi zica si terminam poveste;
imi raspunde; putem rezolva daca ii dau numerele de tel ale persoaneleor care au votat pt mine; pot face asta ii zic sa imi spuna persoanele ale caror numere le vrea;
apoi imi zice ca mai bine ii duc factura de la telefon su stampila operatorului sa vada daca am apeluri in ultimele 2 zile de concurs "majoritatea persoanelor care au votat erau prieteni cu care vb la telefon si pe mes" Am zis ca pot face asta doar ca factura se emite dupa data de plecare in excursie(premiul concursului).
Ma suna cineva de la organizator pe 26-27.11.2009 sa imi zica ca nu poate sa imi dea premiul, am cerut un raspuns oficial nu telefonic, nici asta nu putea sa faca pt ca are multa treaba"
si acum incepe distractia
Deoarece pierdusem f mult timp gandesc ca ar trebui sa rezolvam intr-un fel.
Expediez o plangere la OPC Bucuresti deoarece acolo este sediul firmei organizatoare, prin mute telefoane aflu numarul si data de inregistrare al plangeri pe 05.12.2009, astept 30 zile(citisem ca asta ar fi termenul) si sun sa vade ce se intampla, vb cu o doamna imi zice ca nu gaseste plangere asa ca sa ar fi bine sa o mai expediez odata ii dau nr de inregistrare si imi zice ca acel comisar care se ocupa de ea este in concediu medical pt ca era perioada cu gripa porcina, poate chear o are si sa fiu intelegator sa mai astept putin(o inghit si pe asta si astept), dupa mai multe tel vb si cu acel comnisar care trebuia sa se ocupe de dosarul meu, nu stie despre ce este vorba "- nu a rezolvat-o pt ca nu a primit copia e-mail-ului meu pe birou si asta pt ca le mai cade lor internetul si ca orcum are foarte multe plangeri si foarte importante" si sa nu mai sun eu ca o sa ma caute el(o inghit dupa o discutie mai aprinsa in care promite rezolvarea), bineinteles ca nu se intampla asta si dupa multe telefoane primul comisar cu care am vb se ocupa si imi zice ca de fapt este vina mea si organizatorul o sa ma dea in judecata nu stie pt ce dar o sa ma dea, am zis ca nu ma intereseaza si ca astept rezultatul oficial al plangeri facute de mine"-asteptati 2 saptamani pt ca noi o facem oficial prin posta"(inca o inghititura foaret grea), bineinteles ca asta nu se intampla atunci incep sa dau iar telefoane vb si cu seful de birou imi promite si imi justifica ca persoana care se ocupa de acel dosar este in concediu mediacl pt o problema la plamnani sau ceva de genul asta si ca nu poate da dosarul altui comisar sa mai sun peste cateva zile.
- sun de mai mute ori si pentru a cauta dosarul ma lasa sa astept in telefon 15minute dupa care inchide receptorul apoi suna ocupat sau imi zice ca ma suna in 10minute "sa nu am mai tina intelefon" si normal nu se intampla asta.
ACUM SENTIMENTUL PE CARE IL AM FATA DE EI ESTE DE SCARBA (foarte urat dar il am), ASTA FIIND SI MOTIVUL PT CARE RENUNT
daca cineva are rabdare sa citeasca si poate sa ma ajute cu un sfat in ce ar trebui sa fac acum sau la cine sa ma adresea, astept.