avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate bogusica

Activitate bogusica

Răspuns la discuția proces verbal ...nul sau nu?
Comunicarea trebuie facutain termen de cel mult o luna de zile de la data incheierii procesului verbal sau de la data faptei???
Buna ziua va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca acest proces verbal este nul sau nu in urmatoarele conditii:
-proces verbal incheiat in data de 7-11-2005 pentru fapta savarsita in data de 25-08-2005 pentru parcare neregulamentara in data de 25-08-2005, fapta constatata de administrarea domeniului public si dovedita cu poza atashata la acest proces verbal care este incheiat abia in 07-11-2005 si ulterior trimis prin posta.
Intrebarea mea este: este acest proces verbal nul sau nu, avand in vedere termenul de peste 2 luni de la data comiterii contraventiei si pana la data incheierii acestui proces?
Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca suma din amenda contraventionala aplicata in acest proces verbal a aparut abia acum in evidentele consiliului local la taxe si impozite, in plus aceasta a atras dupa sine majorari sau dobanzi de peste 1000%.
Din cate stiu amenzile contraventionale nu sunt purtatoare sau aducatoare de dobanzi sau majorari de nici un fel. Este adevarat?
Ce pot face in acest moment?
Cu deosebita consideratie
Va multumesc anticipat.