As dori sa stiu si eu pe ce criterii se fac diponibilizarile in cadrul MAI .
Sotul meu este incadrat ca sofer la ISU sibiu , garda 2 Miercurea ,post pe care l-a obtinut in urma unor examene ....
A fost trimis la cursul de paramedici pt SMURD si momentan este si sofer pe ambulanta SMURD , acum cand s-au anuntat disponibilizari "sefi "de la Sibiu le-au spus ca la garda Miercurea nu sunt suficienti oameni si nu o sa fie probleme cu diponibilizari , ca numai dupa o saptamana sa revina , sa aduca de la Sibiu oameni sa completeze posturile lipsa si sa anunte cativa angajati de la Miercurea ca sunt pe lista de diponiblizari si vor trebui sa dea examen pentru posturile pe care momentan ei "" sunt angajati "" si deja au si fost aduse alte persoane ....
Cum este posibil asa ceva , el locuind in aceasta localitate sa fie dat afara si sa aduca persoane "pile de ale sefilor " care fac naveta de la 150 km
De ce nu se da examen la totii angajatii ??? cum se face selectia ??? , sotul nu a avut o zi lipsa , nici un concediu medical , la toate examenele care se dau aproape lunar a luat tot calificative bune ....
As vrea sa stiu unde putem sa mergem mai departe daca trebuie caci sefi lor nici nu au stat la discutii cu ei ... si le-au spus ca nici contestatii nu se fac daca nu iau examenul ...
Va multumesc pt intelegere si astept un raspuns ..