avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Activitate hubble

Activitate hubble

Răspuns la discuția nedumerire.....
informatiile primite imi sunt de mare ajutor. va multumesc. este o infractiune faptul ca am functionat fara punct de lucru (fara avize DSV, mediu, etc)? cum se pedepseste? imi este foarte teama de ce o sa urmeze,
Răspuns la discuția nedumerire.....
multumesc pentru raspuns domnule Zaharia. m-am mai linistit. am licenta de transport emisa de ARR si sunt in regula cu toate actele privind transportul de marfuri. mie imi era teama ca am comis vre-o infractiune la legea societatilor comerciale (legea 31) prin faptul ca am functionat fara punct de lucru.
Răspuns la discuția nedumerire.....
Era necesar da mai fac demersuri pe la ORC inainte de inceperea efectiva a activitatii?
Răspuns la discuția nedumerire.....
astept in continuare un raspuns pentru problemele ce ma framanta.
Răspuns la discuția nedumerire.....
am doar certificatul de inregistrare al societatii, codul CAEN este 4941 - transporturi rutiere de marfuri. Mai am un certificat constatator in care scrie: "prezentul certificat atesta ca s=a inregistrat declaratia pe propria raspundere conform careia firma nu desfasoara activitatile prevazute in actul constitutiv sau modificator in spatiul destinat sediului social"

art.17 din care lege:
Răspuns la discuția nedumerire.....
multumesc pentru raspuns. o sa primesc vre-o amenda pentru ca am functionat atat de mult timp fara autorizatie?
Răspuns la discuția nedumerire.....
am mai citit putin pe forum si mi s-au nascut noi intrebari:
daca nu am declarat la ORC punct de lucru se pare ca am lucrat fara autorizatie de functionare din partea unei primarii. asa este? ce lege am incalcat si care sunt sanctiunile?
cum pot sa indrept situatia?
Discuție nedumerire.....
in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand sa incep activitatea. in 2008 am inceput activitatea pe firma respectiva (transport rutier) dar nu am facut nici un demers la registrul comertului in privinta punctului de lucru. am incalcat vre-o lege? ce pot sa patesc?
contabilitatea firmei este ok, bilanturile si alte situatii financiare au fost depuse in termene la DGFP. Cu toate acestea, zilele trecute, agentul fiscal care se ocupa de comuna unde firma isi are sediul mi-a spus ca dosarul firmei mele este gol si ca el nu stie de existenta firmei.
astept sfaturile dumneavoastra. multumesc