avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate eddy68ro

Activitate eddy68ro

Răspuns la discuția suspendare permis
astazi am vorbit cu un avocat specializat , sunteti departe de felul cum puneti problemele si cum le pune un avocat
imi pare rau de timpul pierdut
oricum va multumesc
stima
......dar totusi si "DACIA alba" circula cu ~90km/h in aceeasi localitate.....asta se poate vedea pe caseta? Asta am mentionat si in PV......apropo PV sunt verificate sau macar citite de cineva?
Scuzati-mi insistenta dar legea nu este pentru toti?eu permisul suspendat iar domnul politist bine mersi , repet si masina lor cu putin noroc poate au avut chiar 100km/h...inregistrarea e numai pentru noi?sau viteza masinii lor nu apare?
am obiectat ca si ei aveau 90km/h si ca nu ma consideram in localitate,atasez aici din decret notiunea de localitate
17. localitate – catunul, satul, comuna, orasul si municipiul ale caror intrari si iesiri sunt semnalizate în conformitate cu prevederile legale;
Deci nu am nici o sansa......dar totusi si "DACIA alba" circula cu ~90km/h in aceeasi localitate.....asta se poate vedea pe caseta? Asta am mentionat si in PV......apropo PV sunt verificate sau macar citite de cineva?
As vrea sa stiu ce sanse as avea la o contestatie de proces verbal in urmatoarele conditii:
Am depasit viteza legala cu 67 km/h,inconditiile in care nu stiam ca ma aflu in localitate, localitatea fiind semnalizata cu o singura tabla chiar la intrarerea intr-o benzinarie la circa 1km de prima casa din respectiva localitate,ma deplasam cu viteza de 90-100km/h in fata avand o DACIE alba care circula cu circa 90km/h(pe sectorul zis de politie in localitate),am intrat in depasire moment in care am accelerat ca sa trec ,dupa care am redus viteza iarasi la 90km/h moment in care antiradarul a inceput sa ma avertizeze sonor... ca masina din spate este radar , dupa vreo 500 de metri urma localitatea unde am redus viteza la 50km/h.In acest moment DACIA m-a depasit si m-a oprit.Nu mi-am facut mari probleme crezand ca sunt inca in afara localitatii,puteam sa depasesc viteza cu 10-20km/h fara sa mi se suspende permisul....mi-a cerut actele , a plecat la masina politiei ,a revenit cam in 20 min dupa care stupoare...permis suspendat pe 90 zile pt depasirea vitezei.....
Tin sa mentionez ca de la tabla cu localitatea si pana la prima casa sunt 1-1,2km teren viran fara nici o constructie in afara de benzinaria respectiva in gura careia e tabla,inainte de aia fiind un podet si multe balarii deci greu vizibil , tin sa mai mentionez ca pe sensul opus nici macar nu exista o tabla de terminarea localitatii.....(asta dupa ce m-am intors sa ma conving....)