avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate cxtina

Activitate cxtina

crista76 a scris:

syl1978 a scris:

crista76 a scris:

pls help!!
de unde pot sa descarc cele 3 legi de la organizare judiciara cu siguranta ca e varianta actualizata?.. mentionez ca nu mai am abonament la program legislativ. ms

iti trimit maine dimineata variantele la zi ale Legilor 303/2004, 304/2004, 317/2004
sunt actualizate la zi, din programul legislativ, in format word
pentru orice alte acte normative care pot fi utile colegilor "de suferinta@, va sunt alaturi.
voi posta fisierele pe rapidshare.com

momentan, am ceva interesant pentru rezolvarea spetelor

[ link extern ]

decizii relevante ale ICCJ (drept penal si procesual penal) discutate la seminarii magistrati. cuprind si unele spete care au picat la examenul nostru

[ link extern ]

de asemenea, RIL-urile grupate pe materii si ani (thx zz-man =D>

)

[ link extern ]

multumesc mult :kissing:, iti trimit un mp cu adresa mea de mail

Daca tot faci un bine nu-l faci si pentru noi ca mai sunt si alti sarmani
Multumesc mult:vishenka:
artax a scris:

Buna dimineata! Art. 299. C.pr. civ. Daca ati citit RIL-ul de dupa, n-am prea inteles ce vrea sa lamureasca, poate ma ajuta cineva...Multumesc!

,, În aplicarea dispoziţiilor art. 299 alin. 1 raportat la art. 297 alin. 2 teza finală din Codul de procedură civilă, stabilesc:
Recursul declarat împotriva hotărârilor judecătoreşti pronunţate de instanţele de apel, prin care s-au anulat în tot sau în parte procedura urmată, precum şi hotărârea apelată, cu reţinerea cauzei spre judecare, cu excepţia cazului în care instanţa de apel a constatat propria sa competenţă, este inadmisibil.
Aceste hotărâri pot fi atacate cu recurs numai odată cu deciziile pronunţate asupra fondului, după judecarea cauzelor în apel.

Inteleg ca hot care au fost atacate cu apel si s-a admis apelul, daca sunt retinute de C.Ap spre rejudecare in fond, ei bine aceasta hot nu se poate ataca cu recurs separat.
Numai daca C Ap a admis apelul pe motiv ca prima inst nu a fost competenta si trebuia judecat in fond de C.Ap.
Cand se rejudeca in apel pe fond cauza decizia pronuntata de C.Ap este supusa recursului si deci si hot prin care s-a admis apelul. Asa cred eu.
syl1978 a scris:

cxtina a scris:

Incerc sa deschid fisierele dar imi da eroare .....ceva nu merge

copiaza adresa link-ului (click dreapta si apoi "copiaza adresa legaturii") si apoi da "paste" intr-o fereastra (tab) noua si Enter. va functiona, te va duce la fisier pe rapidshare.com :D

Multumesc am reusit in final
Incerc sa deschid fisierele dar imi da eroare .....ceva nu merge
Recidiva
Mitrache ,, .....conditii cu privire la primul termen al recidivei postcond. ...Poate fi si o pedeapasa pronuntata de o instanta judec. straina daca a fost recunoscuta "

Toader ,, In cazul in care s-a pronuntat in str o condamnare pentru o fapta prevaz de legea penala rom iar hot condamnatorie straina a fost recunoscuta potrivit legii rom instanta are latitudinea pentru stabilirea starii de recidiva postexecutorie sau postcondamnatorie sa retina sau sa refuze a considera ca prim termen al recidivei condamnarea in strainatate.''

In final cum ramane? :hm:
aleirgab80 a scris:

6 luni cazierul judidicar si 90 de zile cel fiscal.

Esti sigura ca sunt 90 zile la cazierul fiscal ? Eu am gasit 30
cazierul judiciar 6 luni
1 c.
2. a
multumesc:D
Art 278 ind 1 alin 10 Hot Judec pronuntata potriv alin8 lit a si b poate fi atacata cu recurs de procuroe, de pers care a facut plangere , pers fata de care s-a dispus neanceperea UP,SUP, sau IUP, precum si orice alta persoana ale caror interese legit sunt vatamate.

Inteleg eu bine ....adica cineva care nu a facut plangere poate face recurs impotriva hot ???