avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate blu_life

Activitate blu_life

Discuție concediere
La firma care lucrez se fac concedieri, la sectia care sunt maistra erau inainte de concedieri 2 maistre, eu si inca o fata.Una dintre noi trebuie sa plece, sefii au considerat ca cealalta trebuie sa primeasca preaviz de concediere, nefiind multumita aceasta a depus contestatie.Ea este divortata si are 2 copii minori in intretinere care primesc pensie alimentara de la tatal lor plus alocatiile lor, eu am in intretinere pe sotul meu care nu munceste deci nu are cartea de munca bagata nicaieri si pe fata mea care este studenta. Avantajul meu fata de ea este ca eu sunt de mai multi ani in intreprindere, de cand s-a infiintat, si am postul de maistra din inaintea ei si sunt apreciata de sefii mei pentru ca intotdeuna mi-am facut cum trebuie munca si nu am avut niciodata plangeri din partea lor, ea totusi nu este bine vazuta de sefi fiind chiar penalizata din salariu cu ceva timp in urma.Zilele trecute a avut loc rezolvarea contestatiei si m-am trezit ca a venit tot pe postul de maistra cum era inainte adica este din nou colega mea. Totusi una dintre noi trebuie sa plece!Ce ma fac acum sau ce ar trebui sa fac ca sa raman pe postul meu?Va rog frumos puteti sa ma ajutati cu un raspuns?Sau cu un sfat?Multumesc anticipat!