am uitat sa precizez ca ce au facut ei in dimineata aceea la politie era un raport in care scria cine au fost si povestea lor ....ce era mai important in acel raport era ca m-au vazut cu acele ormamente in mana si aruncandule acolo unde erau.acel rapor se incheia cu o fraza ceva de genul.......vinovatul nu recunoaste si declara contrarul acestei declaratii sau raport nu mai stiu exact si m-a pus sa semnez si eu la final ca recunosc ca asa e....adica ca eu declar contrariul
pentru vio rogojan
nu nu mi-au facut nici un proces verbal pentru incatusare! la politie mi-a zis sa scot tot ce am la mine pe masa....deci nu m-au perchezitionat.
la lucru nu as vrea sa imi fac probleme cu sefii,dar la politie mi-ar place sa le raspund
va multumesc...incep sa ma linistesc!!
dar legat de faptul acesta ca ei au zis ca m-au vazut ca am aruncat acele ornamente acolo nu poate sa ma acuze cu nimic?
sunt intr-o situatie neplacuta si nu prea stiu cum sa fac
joi seara am fost oprit de o patrula de politie in drum spre casa.era ora 4 jumatate dimineata si ma aflam in tradevar pe o strada mai laturalnica.mi-au cerut actele,...le-am prezentat dupa care mi-au pus catusele si mi-au zis sa astept.erau patru in masina....doi dintre ei au plecat in directia din care veneam eu si dupa ce s-au intors m-au intrebat ce am facut de unde vin si alte cele...le-am raspuns frumos dupa care m-au chemat inapoi in directia de unde veneam eu si mi-au aratat niste ornamente de plastic aruncate pe jos in spatele unei masini si m-au intrebat ce e cu ele,de unde sunt,de unde le-am luat?am raspuns ca nu stiu nimic despre ele,iar ei au zis ca m-ar fii vazut cand le-am aruncat eu acolo.dupa care m-au dus la politie unde m-au pus sa dau declaratie si mi-au luat amprentele.lucrez la igsu.dupa ce au aflat aceasta chestie au sunat la lucru si mi-au facut si acolo probleme.a 2 zi la lucru am intrebat totusi care e treaba.un colonel care se ocupa pe acolo de chestii din astea mi-a spus ca nu exista deocamdat nici o plangere,reclamatie,martori inpotriva mea si nici amprentele mele nu au fost gasite pe acele piese.
la ce sa ma astept in continuare?
ieri am primit doua avize recomandate...or fii de la politie?...nu am apucat sa le ridic fiind ieri toata ziua la lucru si azi nu au program....#-o