Sa va prezint problema ...
Eu sunt propietar a 2 apartamente in Bucuresti unul in care locuiesc eu cu familia si unul inchiriat .
In apartamentul in care locuiesc eu cu familia am facut un abonament la [editat] de f mult timp cu cablu, telefonie si internet (pana acum nici o problema).
In apartamentul inchiriat am facut alt contract la fel cu internet ,cablu si telefonie fixa dar si cu noul mobil [editat] numai ca acest contract a fost facut acum un an si jumatate cam asa .
Aici a intervenit problema.
S-a falsificat de cei care au instalat cablul tv netul si restul serviciilor inca un serviciu de telefonie mobila [editat] pe care noi practic nu l-am avut niciodata ci a fost pastrat si probabil vandut de cei care au facut instalarea .
Pe acel al 2-lea contract de serviciu [editat] era semnatura mea falsificata si ghiciti cat a venit factura pe al 2-lea mobil ia sa vedem cine ghiceste :)).
24 de mil prima luna si 20 a 2-a luna chiar daca a fost raportata prima factura telefonul acela nu a fost inchis .
Bineinteles am fost in audienta la ei am vb cu managerul lor toata problema dar ei tot ne amenintau ca ne dau in judecata daca nu platim .
Am fost si la protectia consumatorilor si mi-au zis ca ei nu se ocupa cu aceste lucruri si sa ne ducem la politie .
Intre timp ne-au inchis si telefonia fixa din ambele apartamente inclusiv internetul desi acestea erau platitie (vreau sa stiu daca au voie sa faca acest lucru mie mi se pare un abuz).
Am ajuns si la politie ancheta a durat ceva timp i-a prins pe cei ce au falsificat contractul si cei de la [editat] si au dat drumul la internet ... dar eu am fost obligat intre timp sa imi fac un abonament la [editat] pentru internet si tel fixa pe o durata de 4 5 luni cam asa cat a durat ancheta politiei si doar la internet au dat drumul la telefonia fixa nu .
Am fost din nou la ei sa vb despre telefonia fixa si mi-au zis ca trebuie sa fac din nou un abonament pentru telefonia fixa parerea mea este ca ei vor sa stearga acel fost contract si sa uite de toata problema .
Ce pot face ?
Sa ii dau in judecata? cam cati bani as putea lua de pe acest abuz si vreau sa stiu daca am sanse de castig avand in vedere ca este o firma f mare avand o armata de avocati ...