avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate orontes

Activitate orontes

firma noastra a prestat sevici in domeniul constructii la un antreprenor general ,situatii de lucrari executate au fost verificate si acceptate si s-a intocmit facturile aferente s-a platit partial si a fost inmanat si bilete la ordin care la termen au fost depuse la banca si s-au refuzat cu motiv lipsa diponibilitati,societate antreprenor general din data de 25.07.2009 toti trei administrator au expirat mandatul lor de administrator si au continuat semnare contracte , situatii de lucrari , facturi si bilete la ordin .
pana la data de 9.12.2009 multi creditori au cerut impreuna insolventa firmei debitoare ,s-a numit administrator judiciar si fosti administratori si asociatii lor au refuzat sa numeasca administrato special.
administrator judiciar a notifict la toti creditori pt. a cere inscriere de creante si ne am inscris la tribunal.
fima noastra are si ofactura acceptate de debitor dupa ce s a aflat in procedura de insolventa care din paretea ad. j. n -i sa comunicat ca t.v.a este cu txare inversa.
intrebarea 1.cat de repede poate ad.j. sa achite ultima factura
intrebarea 2.ce situatie se afla fosti ad.firmei debitoare d.p.d.v.penal
intrebarea 3.cu ce ne sfatuiti sa facem la adunare de creditori care este dupa 3zile.
obs. chiar asa legea insolventei sa fie asa de dura cu creditori si atat de mult sa apere debitori care dupa cum au analizati uni juristi ca este bine planificat.