avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Chetroni

Activitate Chetroni

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
de pe siteul UNBR.ro "COMUNICAT - În şedinţa Comisiei Permanente a U.N.B.R. din 28 - 29 ianuarie 2011, la care a fost invitat domnul Decan al Baroului Bucureşti av. Ion Ilie-Iordăchescu, s-a examinat situaţia creată ca urmare a prelungirii în timp a anunţării rezultatelor examenului de primire în profesie - Sesiunea 10 - 14 noiembrie 2010 - de către Centrul de examen organizat pe lângă Baroul Bucureşti.
Comisia Permanentă a U.N.B.R. a constatat că la data intrării în vigoare a Legii nr. 270/2010 privind modificarea şi completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, operaţiunile specifice etapei "desfăşurarea examenului", în accepţiunea tehnico-juridică dată de Regulamentul - cadru al examenului de primire în profesie pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru primirea în profesie a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, aprobat prin Hotărârea Consiliului U.N.B.R. nr. 268/22 septembrie 2007, cu modificările şi completările ulteriore (Cap. I, Secţiunea a 3-a, Art. 12) au fost epuizate.
În consecinţă, dispoziţiile art. IV din Legea nr. 270/2010 se aplica în sensul că finalizarea examenului şi anunţarea rezultatelor revine membrilor comisiei de examen care şi-au desfăşurat activitatea la Centrul de examen organizat pe lângă Baroul Bucureşti
"
Zvon ne zvon orice e posibil eu unu is patit cu UNBR asa ca orice e posibil. Desi am picat mas bucura sa vad ca UNBR isi recunoaste greselile. Pna una alta felicitari celor care au luat indiferent de metode.
Buna am si eu o intrebare de unde pana unde zvonul asta cu repetarea examenului din noiembrie 2010 pentru primirea in profesia de avocat? Nu de alta, eu sunt din Sibiu si la anumite materii am dubii legate de modul de corectare. asa ca as fi dispus sa repet ex.
blakie81 mie imi da 7.18
ce iti e si DNA-ul asta:">
pardon praf de UNBR
Inca o data bafta Marco23 bafta . eu in februarie am fost facut paraf de UNBR ,da na tot binele din lume pt tine si pt cei care mai contestati. Va astept peste doi ani de cealalta parte. Magistratura magistratura ramane:D Bafta multa bafta
oricum bafta la contestatii
marco 23
marco 23 le poti vedea pe siteul baroului alba la cei care au dat pt definitivi. Ce ma doare in schimb e procedura civila
eu am picat , contestatii... ha ha ha... degeaba.:P Asa ca de miercuri back in business... ii astept pe cei care au corectat in sala de judecata acolo se vede valoarea ...nu contest notele ci faptul ca unii din cei care corecteaza au intrat in profesie pe baza decretului 90 sau 92 nu mai stiu exact asa ca in sala tot eu voi fi jupanul!X-(