iam dat voie sa faca reparatii minore (curatenie curte,gradina,casa interior)el a schimbat lemnul pe casa,turnat beton in curte inlocuit geamuri termopan,schimbat instalatie electrica,inlocuit pardoseala cu parchet laminat in 3camere ,acum cere 25 000ron pentru investitie el pe perioada 30-06-2009pina in prezent nu mia achitat nici un leu iam cerut chirie 1000ronluna refuza a compensa chiria cu invenstitia iam trimis o instintare prin avocat cu confirmare de primire pt prezentare la notar nu sa prezentat momentan sunt in judecata am clienti la casa pt vinzare.Nu stiu ce sa mai fac fiindca mi se cere taxa de timbru judiciar si nu am bani.VA ROG DATI-MI SUGESTII !!!!!!
evacuare din locuinta pt care sa incheiat precontract vinzare cumparare sub semnatura privata in data de 01iulie2008 neachitat pina in prezent cumparatorul investind in imobil fara acceptul titularului de contract investitie in valoare 25 000ron aproximativ,cumparatorul achita o suma derizorie si refuza eliberarea locuintei