avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate marianaf

Activitate marianaf

Buna ziua!!!. Acum 7 luni am fost diagnosticata cu cancer stadiul II B,am intrat in concediu medical din ziua in care am fost suspecta de aceasta boala,urmand biopsia,raze,citostatice,branhiterapia si operatia.Problema mea este ca nu pot recupera banii incepand cu luna ian.,febr...... nici azi.Tinand cont ca am avut nevoie de tratamente,consultatiisi tomografii.Patronii ma tot plimba cu vorbe precum:nu am bani ,nu am vanzare,astept un credit,inchid firma sau cand am te sun.Am fost la casa de asigurari si mi-au spus ca nu au depus dosar de recuperare a banilor.VA ROG ajutati-ma cu un sfat,ce sa fac?:sorry:
Răspuns la discuția calcul concediu medical
Buna ziua!Va rog, am o itrebare.Sunt angajata la o firma de aprox.2 ani.In urma cu 6 luni am fost diagnosticata cu cancer de col uterin.Problema mea este ca nu imi pot recupera banii pe conc. med, datorita patronului care se plange mereu la mine ca nu are bani, ba ca nu are vanzare tinand cont ca nici acum pe14apr. nu mi-a dat banii pe luna ianuarie.Ba mai mult, imi tot spune ca vrea sa inchida firma.Chiar nu ii pasa de mine, mai ales ca am de facut controale, tomografii si tratamente ptr. a nu aparea o regidiva la alte organe. Am fost la casa de asigurari si cei de acolo mi-au zis ca nu au depus nici-un dosar ptr. recuperarea banilor.CE SA FAC?VA ROG INDRUMATI-MA DV. UNDE SA RECLAM. Va multumesc anticipat.