avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate cmd_ro

Activitate cmd_ro

rastafarianul a scris:

Am facut un simplu conversie si a rezultat ca 123 metri cubi inseamna 4815 butelii de gaz de 26 litri pe perioada 12 luni, revenind un numar de aproximativ 400 butelii pe luna, adica 13,33 butelii de gaz pe 24 ore. Si aici cred eu ca este problema : ori prostie, neglijenta, necunoastere, ori FURT.
Multumesc

?!?!?!?!?!?!?

123 mc = aprox. 17-18 butelii mari

Buna ziua
Conform Art. 122
(1) Munca suplimentară se compensează prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile calendaristice după efectuarea acesteia.
(2) În aceste condiţii salariatul beneficiază de salariul corespunzător pentru orele prestate peste programul normal de lucru.
Deci orele suplimentare din weekend (programul fiind luni-vineri) se platesc 200% sau se platesc normal si se acorda o zi libera platita in urmatoarele 60 de zile ori se platesc 200% sau se acorda doar o zi libera platita in urmatoarele 60 de zile ?

Daca am 2000 lei salariu , 20 zile lucratoare/luna , ce salariu trebuie sa primesc in aceasta luna de 20 de zile daca lucrez 8 ore suplimentare sambata , urmatoarea luna avand o zi libera platita pentru sambata lucrata luna anterioara (nu se lucreaza din lipsa de comenzi) ?
Multumesc.

va multumesc pentru raspunsuri
1500 lei
Pe fluturasul din octombrie apare la deducere personala de baza suma de 80 lei . S-a modificat ceva de luna asta sau este o greseala ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Cum a fost prima zi la SNG ? Ce parere v-au facut colegii ?
Multa bafta celor care incep maine cursurile SNG ! Ne vedem la 10 !
Ti se da o data limita la care sa te duci ,de dus te duci cand poti .
Da , cer doua scrisori de recomandare de la locul de munca de la doua persoane diferite .
adinaloredana a scris:

Buna, ati fost sunati pentru verificarea bunei reputatii? daca da, ce acte vi s-au cerut? Si daca imi puteti da un sfat referitor la cautarea unei chirii? imi puteti da niste ziare unde m-as putea uita, sau un site ok? Va multumesc!

Recomandari de la locul de munca .