avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate sorin_tiru

Activitate sorin_tiru

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
zeko a scris:

sorin ,esti rautacios.reactia celor care au picat este perfect normala.masurile la care apeleaza ei sunt nesemnificative,pentru ca nu ii pot trage la raspundere pe cei de la unbr pt grilele de la inm!!aa ca au dat grile grele,ok...dar s-au incadrat in tematica,ce nu a fost in tematica "s-a rezolvat " in urma contest,iar pt nesigilarea lucrarilor...sunt convins ca nimeni nu a "sarit la gatul" asistentilor atunci cand au vazut ca nu se sigileaza...si eu am promovat dar asta nu inseamna ca trebuie sa zic pe forum "puneti mana si mai invatati sau ca nu ati luat examenul"..urat!nu a fost concurs ci examen...postarile tale trebuiau sa fie "am luat,felicitari celor care au mai luat si bafta celor care nu se vor da batuti si vor sustine exam in sept."

sunt putin rautacios dar unii si merita !
corect examen, nu concurs !
daca stau sa ma gandesc mai bine a fost usor pe langa inm, la inm la penal s-au dat termene, chestiuni de recidiva ohoooo
Nu vreau sa intru in detalii dar daca se dadea asa usor la inm mai mult ca sigur intram!!
Reactia lor nu mi se pare normala !!! S-a dat pentru prima oara grila era normal sa existe si greseli balbe etc !!!
Fratilor ati stat unul langa altul ce vreti mai mult decat. Puteai sa te uiti la colegul nestingherit, reveniti cu picioarele pe pamant - la inm nici cu binoclu nu reusesti sa vezi ce bifeaza celalalt !!
Normal ca daca a stiut colegul de 9 ai luat si tu examenul si cei din jur - fiti seriosi si lasati prostiile
ellydr a scris:

Nu s-a mai intalnit nimeni cu situatia mea adica sa nu fie prezent pe liste chiar daca a sustinut examenul in ambele zile?
Am incercat sa sun la UNBR si la Sibiu dar bineinteles ca nu raspunde nimeni.

:O se poate asa ceva ?:stunne d:
Pentru cine vrea sa intre in dialog cu mine :
id : sorin_tiru
sorin_tiru@yahoo.com
keny15 a scris:

rata de promovabilitate 16,85%, "cu mari indulgente...de 1 pct." (probabil fara era la mai putin de 8%.
Ideea ca se poate. Eu am luat...si fara indulgente. Am terminat anul trecut facultatea si am invatat serios (16 ore pe zi) din 4 ianuarie si pana in dimineata de examen. Nu sunt fiu de avocat si nici de altceva ... si nici cu bani.
Mesajul meu vreau sa fie de incurajare pentru toti care vor sa ajunga in avocatura. Nu va luati dupa cei cobitori de pe acest forum!

Te felicit !!! Nici eu nu sunt fiu de avocat sau judecator sau ceva de genul!
Si eu am luat pe stiinta examenul !
Inca o data felicitari
Normal ca acum cei care nu au luat cer anularea !!! Eu unul cred ca a fost un examen corect ! Am luat exact cat am scris !
In loc sa plangeti pe forumuri mai bine puneti mana si invatati !!!B-):D:P
Lucian Croitoru a scris:

Felicitari, Sorin Țiru! Bine ai venit in profesie!
8,00
9,00
7,50
8,50
9,00
8,40
ADMIS

Va multumesc Domnu ' Lucian Croitoru
andra_lex13 a scris:

se pare ca te-a atins taru intr-un punct sesibil, isi poate permite sa faca anumite afirmatii legate de gandirea celor de la spiru haret prin prisma pregatirii sale. Am fost in an cu el si daca la spiru se ia la dr reale 10 pe banda rulanta la stat el a fost singurul din an care a ajuns la acel nivel, luand 10 cand din 300 studenti au trecut 10% la acel profesor. Succes in viitoarea cariera de avocat!!!

iti multumesc . Nu stiu cine esti dar iti urez mult succes. Sper sa luam mai ales ca suntem amandoi din Brasov.
roxana popa a scris:

Nu cred ca are sens acum sa ne mai expunem nemultumirile. Oricum banii inapoi nu ii primim. Eu nu am vrut sa merg acum in febr....dar m-a convins un amic.

Ce ramane de facut este sa ne pregatim in continuare pt septembrie.

Intradevar a fost ciudata chestia cu iesitul din sala in timpul examenului. Se mergea la baie, de parca se dadea ceva pe gratis acolo, persoanele nici macar nu erai insotite de supraveghetori. Eu am fost in Aula si efectiv era deranjanta plimbareala candidatilor. Mie abia mi-a ajuns timpul, dar daca mai mergeam si la baie de 3 ori....sincer nu stiu.
[/quot

da foarte ciudat ... nu sunt de acord cu plimbarile astea la baie
andra_lex13 a scris:

radulescua86 a scris:

Profu40 a scris:

nu-mi permit sa zic ca a fost un examen prost organizat,doar ca unii se credeau cafe bar,intrau si ieseau motivand ca merg la baie.intrebare cu variante.de ce ?

a) aveau probleme cu vezica
b)erau dependeti de raspunsurile din telefon
c)suna un "pretin" sau intreaba publicul

Raspuns corect B si C, Va las voua motivarea, eu o am din septembrie 2009.
Va salut in mascarada UNBR #-o:((

eu am fost in aula si au fost care au iesit si de 3 ori, era suficient sa strige de la usa "domn profesor eu ies putin", fara sa se deranjeze cineva sa-l insoteasca. departe de corectitudine acest examen. rusine unbr pt lipsa de profesionalism.

si eu sunt nemultumit de faptul ca multi au iesit !!! Stiu eu or fi avut probleme cu prostata ?!
Pt unii tot telefonul ramane ultima speranta
Profu40 a scris:

Salut oameni buni.S-a gandit cineva la cum se face dovada lucrarii noastre ? evident ca nu se poate.semnatura indescifrabila din coltul grilei trebuia sa fie a mea nu a supraveghetorului.Gresesc cu ceva ?Deci cum au aratat multi forumisti..... multe lucruri nu sunt evidentiate clar.....

si eu sunt de parere ca trebuia sa semnam si noi nu doar profesorul !!!
In fine aceeasi nemultumire o am si in legatura cu INM-ul