avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate toros65

Activitate toros65

Răspuns la discuția credit neplatit
Nu-mi amintesc exact. Cred ca doi ani. Ultima plata s-a facut acum aproximativ 8 ani. Era o suma mica.
Răspuns la discuția credit neplatit
Va multumesc
Discuție credit neplatit
As dori sa ma elucidati intr-o problema. Locuiesc in Spania de 7 ani. La domiciliul din Romania mi-a venit o adresa de la o firma de avocatura, cum ca as avea un credit restant la o banca din romania. Bineinteles in adresa s-a mentionat ca m-i se va pune sechestru pe tot ce am daca nu achit suma respectiva, si ca exista si un titlu executoriu emis de banca. Am sunat la firma respectiva si mi s-a spus ca e vorba de un credit din 2002 facut un magazin de produse electrocasnice. Eu imi amintesc sa fi achitat acele rate. Nu mai stiu exact. Din cate mi-aduc aminte era un contract de leasing. Detalii prea multe nu am primit, doar un telefon inchis in nas.Nu-mi amintesc sa fi incheiat vreun contract cu vreo banca.Din discutii a reiesit ca ei pot sa-si recupereze banii fara vreun proces judecatoresc intrucat au acel titlu executoriu emis de banca. Suma ceruta nu este atat de mare dar nu vreau sa fiu pacalit. Nu stiu ce sa fac. Multumesc anticipat pentru un raspuns
Răspuns la discuția asistenti medicali in spania
Suntem in Spania si sotia mea incearca sa rezolve aceasta problema. In Spania trebuie omologate studiile din Romania. In functie de studiile pe care le aveti puteti lucra in Spania ca Diplomado en enfermeria sau ca Auxiliar en enfermeria. In prima faza se cere pentru omologare doar foaia matricula. diploma de absolvire si diploma de bnacalaureat. Traduse si apostilate.Daca le faceti aici, sunt birouri acreditate pe langa consulate. Dureaza intre 3 si 8 luni omologarea. De aici mai departe nu stim nici noi. Am inteles ca se cere o adeverinta din care sa rezulte ca ai voie sa practici aceasta meserie in UE si bineinteles adeverinta de libera practica. Oricum am inteles ca dupa ce se omologheaza diploma lucrurile sunt mai usoare. Succes
Răspuns la discuția Faliment
Multumesc pt raspuns. Realitatea este cea pe care am descris-o eu. Exista posibilitatea ca raspunderea patrimoniala sa fi fost ceruta in raportul final? Si daca da, ce cai de atac sunt?
Răspuns la discuția Faliment
Sa ma explic. Societatea a intrat in faliment. Inainte de faliment s-a facut un contract de cesiune. Dupa inchiderea procedurii de faliment s-a deschis actiune de raspundere a membrilor organelor de conducere impotriva noilor administratori. Acest lucru s-a petrecut dupa cateva zile de la inchiderea procedurii. M-ar interesa daca mai poate fi in acest caz antrenata si raspunderea fostului administrator. Mai multe amanunte nu cunosc. Multumesc
Discuție Faliment
Ce sanse sunt ca dupa inchiderea procedurii falimentului, unui administrator sa i se deschida un dosar de raspundere a membrilor organelor de conducere? Si daca este legal un astfel de proces. Multumesc