avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate epsgaba

Activitate epsgaba

Răspuns la discuția Dividende 2011
Aaaaa .... credeam ca am inteles ceva, dar m-ati bagat din nou in ceata ...

"Monitorul Oficial", "opozabila tertilor".... toate astea se aplica la cazul meu? Sau topicul a evoluat la discutarea principiilor generale ale acordarii dividendelor? #-o
Răspuns la discuția Dividende 2011
1. Eu inteleg formula "In termen de 150 de zile de la" ca indicand intervalul maxim, nu cel minim (ceea ce vreau eu sa aflu). Adica va putea contabilul sa "depuna situatiile financiare anuale" oricand intre 0 si 150 de zile. Gresesc?

2. Data aproximativa 30.05.2011 reprezinta "incheierea exercitiului financiar precedent", sau ati adaugat deja cele 150 de zile?

3. Fiind unica actionara, asa cum am precizat, presupun ca "hotararea AGA" (asociatia generala a actionarilor?) se poate face cand decid eu, nu?

Multumesc
Răspuns la discuția Dividende 2011
Multumesc pentru mesaje. As aprecia totusi daca poate cineva sa imi dea un raspuns concret, in termeni pe care sa ii pot intelege la intrebarea mea pentru a sti cum sa negociez un imprumut pentru pornirea afacerii cu o ruda care pleaca din tara in cateva zile.

Banii ii am deja in mod virtual, dar doresc sa dau o forma legala activitatilor pe care le desfasor, pentru ca sumele sunt prea mari sa ma mai pretez la tertipuri.

Deci, pot estima cand voi putea scoate din firma banii, sub forma de dividende (nu prin alte metode)? Ianuarie, februarie, martie 2011?
Discuție Dividende 2011
Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi unica actionara si administrator.

Multumesc