avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate georgiana_toderascu

Activitate georgiana_toderascu

De curand am ramas fara un loc de munca,am drept la somaj.Printre actele necesare pentru dosar se numara si adeverinta de vechime sau carte de munca.La ultima firma la care am lucrat mi-au facut carte de munca,insa de la locul de munca anterior am reusit sa obtin o adeverinta de vechime cu stampila firmei,am nevoie ca edeverinta de vechime sa fie certificata si de Itm -ul unde avea sediul firma respectiva?De asemenea am nevoie si de o declaratie adeverinte eliberata de firmele la care am lucrat ,dar firma unde am doar adeverinta de vechime nu imi elibereaza,cum sa actionez?Multumesc frumos
Cum pot sa imi trec vechimea in cartea de munca daca detin o adeverinta de vechime cu stampila firmei unde am lucrat,dar nu este stampilata si de ITM Bihor unde avea sediul firma?

Mesaj:As dori sa aflu ce pasi trebuie sa urmez pentru ca mama viitorului meu sot sa ii treaca partea sa de la apartamentul ei si al sotului decedat in numele fiului,adica mama lui vrea sa ii faca acte pe partea ei baiatului desi mai are inca 2 fice.

Acest mesaj a mai fost publicat ,dar eu am omis sa va intreb ce cota le revine fiecaruia dintre membrii familii:celor 2 fete (sunt casatorite),baiatului si mamei?
As dori sa aflu si eu daca se poate transfera parte mamei asupra apartamentului (tatal fiind decedat) catre fiul ei.Mentionez ca mai sunt inca 2 surori,iar mama vrea de buna voie sa transfere partea sa fiului.In cazul in care se poate face ceva ,ce trebuie sa facem mai departe?multumesc.