Asta inseamna ca concediul meu fara plata nu poate fi considerata concediu fara plata pentru a participa la cursuri de formare si perfectionare profesionala?
Implicit ca nu o sa beneficiez de indemnizatie?
In primul rand, multumesc foarte mult pentru raspuns.
Raspunsul Dumneavoastra inseamna ca o sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Doctoratul este considerat curs de formare si perfectionare profesionala?
Multumesc inca o data.
Bună ziua,
Sunt profesoară şi pâna în luna septembrie 2009 am lucrat timp de 4 ani ca profesor titular. Din septembrie 2009 mi-am luat concediu fără plată pentru studii. Inspectoratul Judeţean mi-a dat acordul pentru concediul fără plată pentru întregul an şcolar. (Contractul meu de muncă nu a încetat la şcoală ci este numai suspendat pe perioada concediului de studii).Aş dori să iîntreb dacă am dreptul la concediul de doi ani pentru îngrijirea copilului şi la ceva drepturi băneşti? Am văzut că în concordanţă cu Ordonanţa de urgenţa a Guvernului nr. 148/2005, art.1/2, aliniatul "i" pot beneficia de indemnizaţia pentru creşterea copilului. Aş dori să aflu dacă această lege este încă valabilă.
Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.
Mulţumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua,
Sunt profesoară de limba engleză şi pâna în luna septembrie 2009 am lucrat timp de 4 ani ca profesor titular. Din septembrie 2009 mi-am luat concediu fără plată pentru studii. Inspectoratul Judeţean mi-a dat acordul pentru concediul fără plată pentru întregul an şcolar. (Contractul meu de muncă nu a încetat la şcoală ci este numai suspendat pe perioada concediului de studii). Aş vrea să mă întorc la şcoală începând din iunie 2010. Aş dori să ştiu dacă în cazul meu am dreptul la concediul de doi ani pentru îngrijirea copilului şi la ceva drepturi băneşti?
Mulţumesc anticipat pentru răspuns.