avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate kanza

Activitate kanza

Cum sa fac aceasta notificare ca sa ma ia in serios? Doar telefonic am discutat si asa cum v-am spus nu da semne ca ar vrea sa se intalneasca cu noi. Nu doresc ca aceasta situatie sa degenereze intr-un scandal de mahala dar nici pe tatal meu nu il pot lasa victima a nesimtirii acestui om.
multumesc pentru raspuns.
Eu detin doar declaratia persoanei ca a luat banii de la parintii mei si ca se obliga ca pana la o anumita data...demult trecuta, sa achite suma datorata. O simpla hartie, semnata de mama mea si de persoana in cauza.(macar e in original)
Am luat legatura cu respectiva si sustine ca ea are dovezi ale rambursarii banilor cu semnatura mamei mele, dar nu vrea sa mi le arate. Apeleaza la santaj sentimental de ex.e penibil ce imi faci, nu ma crezi pe mine samd. Nu stiu cum sa fac rost de "dovezile "pe care predinte ca le are.
Sincer nici nu stiu cum sa pun problema.
Eu practic la aceasta data am doar o hartie prin care parintii mei au imprumutat banii . Nicio dovada a rambursarii lor.
Pentru mine e datoare toata suma pana la proba contrarie.
Buna ziua.
Mama mea (care a decedat) a imprumutat unei persoane o suma de bani pe baza unei simple hartii (declaratie ca a primit banii si pana la data de... se obliga sa ii dea inapoi) semnata de amandoua partile, fara martori, fara notar.
Tatal meu stie ca acea persoana a ramas datoare cu o parte din suma imprumutata. Persoana in cauza, profitand de decesul mamei mele sustine ca s-a achitat de datorie.Mai avem posibilitatea sa recuperam suma de bani restanta? Daca ajungem la judecata, acea hartie (declaratie) are vreo valoare legala? va multumesc anticipat.