Va multumesc foarte mult pentru interesul aratat.Voi face o plagere la politie si sper sa se rezolve ca nu se mai poate."Individul meu" suna de pe 2 numere plus numar ascuns cand vede ca blochez acele numere.Am primit si mesaj de amenintare.Vom vedea ce o sa se intample,parerea mea este ca ,companiile telefonice fac o mare prostie cand vand cartele fara nici o inregistrare.Am aflat ca se poate afla orice si la noi in tara numai ca politia noastra nu prea are chef eu fiind un " no name".Sper sa am si eu norocul dumneavoastra si sper ca toti cei care primesc telefoane anonime,amenintari sau hartuiri sa faca plangeri si poate asa se va schimba si la noi in sistem ceva.Va multumesc
deja am inceput prin a respinge automat numarul de pe care ma suna dar se pare ca si-a dat seama si a inceput sa sune de pe alt numar pe care l-am blocat deasemeni...asa ca a inceput sa sune cu numar ascuns.Problema mea este ca am inteles ca daca suna dupa cartela si nu dupa un abonament la noi in tara nu se poate face nimic.Am incercat si prin a raspunde la telefon si nu a zice nimic,am incercat si sa vorbesc sa vad daca intrun fel sau altul imi voi da seama cine este dar fara succes.Dupa ce a terminat cu telefoanele in care nu vorbea ,au inceput cele in care zicea ceva obscen iar apoi a inceput sa vorbeasca spunand ceva de genul ca este amicul unei anumite "cristina" careia eu i-am luat prietenul.I-am spus ca e o greseala,eu am sot nu prieten....nu am luat nimic nimanui si a inceput sa-l ceara pe sotul meu la telefon.A" vorbit" si cu sotul dar tot n-am putut afla nimic el doar injurand si inchizand.Mie mi-e clar ca nu e decat cineva care nu are ce face.Aseara am primit si primul mesaj de amenintare.Mi-e ca daca ma duc la politie o sa-mi rada in nas,si o sa-mi spuna sa-mi schimb numarul de telefonlucru pe care nu-l vreau.......nu e normal ca astfel de indivizi sa fie lasati sa faca asa ceva iar legea romana sa nu poata face ceva.Am inteles ca si chiar daca suna de pe cartela se poate afla dar.....nu daca esti un om de rand.Sunt convinsa ca se poate afla.as vrea sa-l amenint ca am facut plangere la politie dar mi-e sa nu inceapa sa sune dupa alte numere.Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns si poate ma mai ajutati cu detalii.Chiar as vrea sa pot face ceva legal impotriva acestui individ.
Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., amninta,vorbeste urat iar din ce vorbeste nu a dat de inteles ca ne-ar cunoaste.Am vb cu cei de la Vodafone si mi-au zis ca singura chestie pe care o pot face este sa fac plangere la politie.Ma gandesc sa ma duc la politie dar mi-e sa nu zica,ca nu sunt nici prima nici ultima care se confrunta cu asa ceva si daca numarul nu este nr de abonat si sa fie cartela sa nu poata face nimic.Va rog sa ma ajutati pentru ca ma aduce la disperare