mamalui Stefan a scris:
Buna ziua tuturor.
Am auzit din sursa credibila ca s-a dat o decizie(sau o hotarare) de catre ICCJ,sau de o alta instanta suprema,prin care cei care au avut investita hotararea Prefecturilor si nu au avut Hotarare Judecatoreasca definitiva si irevocabila,sunt obligati sa restituie sumele incasate.Nu am vazut aceasta hotarare,asa incat nu stiu sa va dau alte explicatii,dar poate cineva in tema stie despre aceast lucru chestii mai precise.Eu am vrut doar sa va pun in alerta si sper din toata inima sa nu fie adevarat.Oricum nu ar fi corect,daca s-ar dovedi ca persoana care m-a informat pe mine are dreptate....
In primul rand, hotararile comisiilor teritoriale din cadrul prefecturilor se pun in executare fara o alta procedura prealabila, deci nu au fost investite, cum spuneti dvs.
In al doilea rand, sursa dvs. credibila poseda niste informatii trunchiate. Daca au fost anulate actele de executare in cateva astfel de dosare, nu inseamna ca toti cei care au executat ANRP direct in baza hotararilor comisiilor judetene trebuie sa restituie banii.
Acest lucru se poate intampla doar daca ANRP a castigat irevocabil contestatia la executare si au cerut si intoarcerea executarii, fiindu-le admisa aceasta solicitare.