avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate lawww

Activitate lawww

Răspuns la discuția caut avocat
Consultarea unui avocat era oricum anterioara prezentarii la sediul DIICOT, iar in functie de sfaturile primite actionam in consecinta, prezentandu-ma singur sau insotit la procuror.
Nu stiu insa cat de legal este sa trimita la adresele parintilor mei zilnic 2-4 oameni in civil care sa ma caute, desi eu nu mai locuiesc impreuna cu ei si avand doar calitatea de simplu martor, cum au fost instiintati. Adresa mea de domiciliu din buletin este de acum 5 ani de cand am facut primele declaratii in aceasta speta, iar de atunci nu am fost cautat.
Nu am primit nicio citatie oficiala si nici nu au adresa mea actuala, organizeaza doar alor mei pande/vizite prin scara blocului sau parcare si deranjandu-i repetat cu intrebari despre datele mele de contact si amenintarea ca vor veni cu toti colegii lor sa ii intrebe daca nu primesc raspuns pe moment.
Cat de legala este abordarea asta?
Totusi doresc un avocat specializat, ca sa nu devin invinuit din mator, e un caz mai special si s-ar putea ca procurorul sa abuzeze de proceduri...
In Bucuresti locuiesc, sunt martor, nu suspect.
Audierea este pe langa Hala Traian la un sediu DIICOT din cate am inteles...
Discuție caut avocat
caut avocat specializat in drept penal-fraude pe internet-drept international pentru reprezentare la o audiere la parchet.