avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate jubak

Activitate jubak

Discuție HANDICAP
Scuze dar articolul 43 alin.3 din Legea 448/2006spune ca "PLATA INDEMNIZATIEI SE FACE PE PERIOADA VALABILITATII CERTIFICATULUI DE INCADRARE IN GRAD DE HANDICAP,EMIS DE COMISIILE DE PROTECTIE A COPIILOR SAU DE COMISIILE DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP,DUPA CAZ." Certificatul de incadrare in grad de handicap fiind datat cu 29.11.2016 nu aceasta ar fi data de la care ar avea drept la indemnizatie? Multumiri>
Discuție Handicap
Buna seara. Mama mea la sedinta din 29.11.2016 a obtinut la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap certificatul de incadrare in grad de handicap GRAV cod 5 valabilitate PERMANENT
fiind inregistrata si beneficiind de drepturile prevazute la Legea nr.448/2006. In data de 06.12.2016 m am prezentat la primaria comunei unde domiciliaza mama mea am depus actele cu cererea pentru indemnizatia lunara in baza art.43 alin.3 din Legea nr.448/2006 ca sa aflu de la secretara primariei ca potrivit HG nr.268/2007 art.30 nu am dreptul la acea indemnizatie numai incepand din luna ianuarie 2017 adica la handicapati primeste din decembrie si la primarie din ianuarie Va rog sa ma ajutati pentru solutionarea acestei probleme. Cu multumiri.