In anul 2009 a fost pusa o poprire pe toate conturile mele si ale sotului, eu fiind actinar cu 10% in firma ,sotul cu restul ,de catre o firma de leasing.
In momentul de fata ne aflam in proces ,pe parte Penala cu firma respectiva (uz de fals, au semnat in locul meu un act aditional!!!!), executarea silita a fost suspendata de la prima infatisare.
Una din bancile in care am contul, respectiv ING bank, fiind cont de salariu, asa fiind contractul cu banca respectiva, nu imi accepta pentru ridicarea porpirii Minuta respectiva emisa de catre Judecatorie in care este specificat ca se suspenda Executarea Silita si nu vor sa imi ridice porpirea pana nu prezint in original un certifcat emis de catre Judecatorie in care este specificat ca sentinta este "definitiva si irevocabila".
Ba mai mult, si din vina popritorului, toti banii aflati in cont ,adik tot salariul 100% ,mi-a fost extras din cont ,si virat catre popritor, fara sa mi se calculeze cele2/3 legale.
Nu reusesc "sa ma inteleg " absolut deloc cu ei pe cale amiabila, cu siguranta ii voi actiona in instanta.
Va rog,daca puteti sa ma lamuriti,este legal sa procedeze asa?
Au nevoie de un anumit Certificat emis de catre Judecatorie pana la stabilirea sentintei definitive, pentru ridicarea popririi?
Era normal sa imi vireze toate drepturile salariale catre porpritor si nu 2/3?