avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate eremiag

Activitate eremiag

domnule petre va multumesc foarte mult pentru indrumari si sfaturi.
In continuare ma va asista domnul avocat paul varzaru acesta fiind o cunostinta de pe vremea cand eram copil.
inca odata va multumesc
pai nu am nevoie de inregistrari de la politie pentru ca eu am deja doua inregistrari audio cand ma ameninta. le-am facut as putea sa spun din precautie. una din greseala pentru ca era telefonul programat sa inregistreze convorbirile si una intentionat
buna ziua,
in luna octombrie am facut cunostinta cu un domn X seful cumnatului meu, dansul avea o problema cu masina iar la rugamintea dansului care m-a intrebat daca stiu si daca cunosc cine ar putea sa ii faca masina sa il ajut.
Eu ocupandu-ma cu dezmembrari auto am luat masina cu acordul dansului si am dus-o la niste cunostinte sa o repare.
Domnului X i-am explicat ca eu nu sunt service auto si in eventualitatea in care ar avea nevoie de o factura nu as avea cum sa i-o ofer.
Masina a fost verificata si i-am explicat dansului ce probleme are masina, din enumerarea de probleme dansul nu a dorit sa le rezolve pe toate si au fost rezolvate doar 70% din probleme.
Dupa aproximativ 4 zile dupa ce a fost reparata masina si a mers cu ea, masina s-astrcat din nou. M-a sunat pe mine si eu m-am dus sa vad ce se intampla. Am descoperit ca una din problemele pe care dansul nu a dorit sa le rezolve este cauza nefunctionarii.
I-am explicat iar dansul nu a vrut sa ma creada si mi-a spus ca este din cauza la ce reparasem eu. Eu i-a spus ca nu am cum sa il mai ajut deoarece modul in care reactiona si faptul ca mi-a spus "...lasa ca de acum incolo imi fac masina pe banii tai" sincer sa fiu m-a alarmat.
Am plecat si urmatoarele zile m-a sunat si mi-a spus ca trimite tiganii sa-mi aunce sticle de benzina pe casa, lucru care m-a ingrijorat si mai tare deoarece m-a sunat si cumnatul meu si mi-a spus ca in acel moment erau doi tigani acolo si ii tot cereau adresa mea cumnatului meu.
Intimidat m-am dus si am vorbit cu Domnul X si am incercat sa ii explic ca nu este decat vina lui deoarece nu a dorit sa repare si ce ramasese de reparat.
El mi-a zis ca eu sa iau masina si sa o duc la reprezentanta la AUTO ITALIA si cei de acolo sa faca o constatare si ca daca nu fac asta "...vin eu la tine acasa si iese nasol si pentru tine si pentru familia ta".
La autoitalia s-a constatat ca eu aveam dreptate si l-am sunat pe X sa ii spun iar acesta a zis sa repare ce e de reparat cei de la autoitalia. eu am spus celor de la autoitalia ce s-a cerut si ei au executat. Cand i-am spus ca masina este gata functionala el mi-a spus sa platesc eu factura de la autoitalia ca el nu mai scoate nici un ban si ca este de datoria mea sa platesc. Eu nu am platit momentan nimik la autoitalia dar sincer sa fiu sunt intimidat si am de gand sa o platesc. astazi m-a sunat si mi-a spus ca daca nu platesc factura "...ma baga intre bagabonti"
De asemenea imi spune sa ii duc factura petru prima reparatie si ca nu il intereseaza cum. A recomandat niste persoane si anume sa ma duc sa fa o factura falsa. Eu nu sunt genul sa fac lucruri de genul acesta.
Dintr-o mana de ajutor care am intins-o pentr ca era seful cumnatului meu am ajuns acum sa nu mai pot sa dorm noaptea motiv pentru care va si transmit acest pesaj la ora 3 noaptea. :(
Un raspuns sau o recomadare catre un avocat mi-ar fi de un real folos.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns