Multumesc dar aceasta informatie nu este relevanta intrebarii pe care am pus-o.
Eu am trecut de aceasta faza deja si cei de la comisia pentru cetatnie - care mi-au aprobat dosarul si cererea in noiembrie 2009 nu mai pot face nimic in acest moment. Am nevoie acum de ordonanta ministrului justitiei. Si desprea aceasta nu stiu unde pot intreba pentru a nu exista nici o pista.
Pina in 2010 se publica in monitorul oficial si stiai ca tre sa faci o copie a MO si sa mergi cu ea pentru a te programa. Acum insa ti se trimite o scrisoare la domiciliu. Si daca scrisoarea s-a pierdut (ceea ce nu este imposibil), eu cum pot verifica daca ordonanta a fost sau nu data? Au trecut deja 5 luni si eu tot sunt in asteptare.
in 2003 am depus dosarul pentru redobandirea cetateniei romane. Abia in 2009, 11.11 am primit aprobarea comisiei pentru cetatenie. Ordonanta guvernamentala ar fi trebuit sa urmeze in urmatoarele 2-3 luni. Suntem deja in martie 2010 si nu am primit nici o notificare.
Deoarece ordonantele privind redobandirea cetateniei nu se mai publica in monitorul oficial nu pot controla mai departe procesul. Cum as putea proceda? La cine as putea sa ma adresez la ministerul justitiei pentru a afla care este stadiul dosarului?
Sunt casatorita de 5 ani cu un cetatean roman si am nevoie de viza de fiecare data cind merg in Romania. In prezent suntem in Germania.