avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate adry.

Activitate adry.

Multumesc pentru raspuns! Am gandit ca poate are legatura cu aceasta transformare si cum nu cunosc implicatiile legale, am zis sa ma informez inainte de a merge la dansii.

Prin transformarea terenului arabil in teren de constructie se pierde dreptul fata de suprafata ce deserveste drumul de servitute? Concret, pana anul asta cand s-a produs transformarea, plateam impozit pt 2 suprafete: terenul initial pe care am construit si suprafata aferenta drumului de servitute. Anul asta (fara ca sa cedez drumul catre primarie), la impozit apare doar terenul initial pe care am construit. Ce s-a intamplat cu suprafata aferenta drumului de servitute?
La Primarie s-a schimbat automat terenul din agricol intravilan in intravilan constructii. Insa, cu cota parte (drum servitute) pentru care am achitat in trecut impozit ca teren agricol intravilan, ce se intampla, caci de cand s-a facut acea modificare acesta nu mai apare deloc?
Discuție Impozit teren
Buna ziua, detin un teren in suprafata de 364 mp si 97 mp drum de servitute, pentru care achitam impozit. Din momentul in care terenul s-a modificat din teren agricol intravilan in teren construcii intravilan, nu mai imi apare de plata si impozitul pentru cei 97 mp. Imi puteti spune ce anume s-a intamplat sau de ce?
Nu stiu daca e categoria potrivita in care ma adresez, totusi intreb aici. Care sunt normele care reglementeaza conditiile de pastrare si depozitare a hranei pentru animale de companie?
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Analfabetismul e in floare...

gewri a scris:

daca esti pe domeniul public si nu ai voie sasa opresti hranirea pisicilor ,nici doamna nu are voie sa hraneasca acele pisici acolo ,sa le ia acasa ,aaaa ii e frica de miros,stiti ce rau miroase o pisica in casa ?asa ca zuzo dute si ia pisicile si pupale

3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mirna, parerea mea e sa gasesti un loc retras unde sa le hranesti. Cu "oamenii" nu te pui, orice vei intreprinde impotriva lor, se va rasfange asupra piselor, caci atata poate si il duce capul pe omul "bun". Pishalaii betivilor nu ii mai deranjează. Violatorii despagubiti din banii nostri, nu ii mai deranjeaza, etc Ei nu sunt in stare sa lase egoismul sa ajute un alt om, apoi un animal (vezi cati se inghesuie la donarea de sange)
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poti lua din strada, cat abandoneaza "oamenii"! Dar la cat e egoismul de mare, nu va pasa voua de amaratii bipezi ai strazii, apoi de animale... Va doresc, ce meritati!

alin_utilizator a scris:

Nu am nimic cu iubitorii de animale dar luatii acasa . Si asumati-va anumite lucruri . Eu am 2 caini si platesc la cheltuieli la AS. Proprietari ca pentru inca 2 persoane . Suntem 3 persoane si 2 caini si suntem trecute 5 persoane . Pierderile la apa se impart la persoana cu toate ca nu folosesc cainii apa foarte multa nu arunca gunoi nu folosesc iluminatul scarii . In concluzie daca va plac pisicile aveti posibilitatea de a le lua acasa si hrani cat doriti si va puteti asuma dreptul de a fi stapana lor in totalitate nu doar partial .

2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care mai de care mai amuzant... Citesc si ma minunez. Si cand vi se intampla o nenorocire, va plangeti zicand "de ce oare mi se intampla mie, ca eu sunt om bun" Filmare placuta, spuneti-mi unde va gasesc masina ca sa vin sa ma filmati

alin_utilizator a scris:

Daca eu va filmez cand hraniti animalele de la scara mea respectiv pisici si filmez aceleasi pisici pe masina mea + zgarieturile de la ghearele lor si va dau in judecata si va cer despagubiri vopsitul masinii + taxe inchiriere masina cat sta masina mea pentru vopsire va convine ?