avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire privind drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire privind drum de servitute

Prin transformarea terenului arabil in teren de constructie se pierde dreptul fata de suprafata ce deserveste drumul de servitute? Concret, pana anul asta cand s-a produs transformarea, plateam impozit pt 2 suprafete: terenul initial pe care am construit si suprafata aferenta drumului de servitute. Anul asta (fara ca sa cedez drumul catre primarie), la impozit apare doar terenul initial pe care am construit. Ce s-a intamplat cu suprafata aferenta drumului de servitute?
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 13:33, 9 Iunie 2020
Intrebati primaria, daca nu ati incheiat niciun act de instrainare a acelui drept de servitute.
Multumesc pentru raspuns! Am gandit ca poate are legatura cu aceasta transformare si cum nu cunosc implicatiile legale, am zis sa ma informez inainte de a merge la dansii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare unei parti din cota indiviza din terenul de sub bloc. gxgm gxgm Buna ziua, Unul dintre vecini mi-a solicitat sa ii cedez o parte din cota indiviza de teren aflat sub bloc. Motivatia lui este ca doreste sa vanda un ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza cota parte dintr un "drum de servitute in folosinta" utilizat de catre 5 proprietariri de 5 proprietari mafteitop@yahoo.com mafteitop@yahoo.com Suntem 5 proprietari care utilizam un\" Drum de servitute \"in suprafata de 1920.73 mp.Terenul este in proprietatea statului si noi il avem in folosinta pe ... (vezi toată discuția)