avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit teren

Buna ziua, detin un teren in suprafata de 364 mp si 97 mp drum de servitute, pentru care achitam impozit. Din momentul in care terenul s-a modificat din teren agricol intravilan in teren construcii intravilan, nu mai imi apare de plata si impozitul pentru cei 97 mp. Imi puteti spune ce anume s-a intamplat sau de ce?

Alte discuții în legătură

Teren extravilan pricopdanuta pricopdanuta Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi ... (vezi toată discuția)
Puz pentru un teren cu suprafata de pana 10.000 mp claud1u claud1u Buna ziua, am cumparat un teren intravilan agricol si am aflat ca pentru a obtine autorizatie de constructie este necesar intocmire PUZ. aceste teren este ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren abordat eronat in codul fiscal sau interpretat eronat asomesan asomesan Buna seara, Va rugam sa ne lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: Noi detinem un teren in suprafata de 1000 mp care este impartita astfel la registrul ... (vezi toată discuția)