avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi proprietari, acest teren este o fasie in sus, in spatele casei situate la drumul principal. Pot sa-l fac intravilan? Ce acte imi trebuie si un cost aproximativ? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pricopdanuta , utilizator 13:00, 9 Decembrie 2014
Daca este extravilan nu puteti sa-l faceti dvs. intravilan. Solicitati de la primarie a va elibera o adeverinta din care sa rezulte unde este situat terenul conform impartirii orasului intra sau extra, granitele sunt trasate de cei de la patrimoniu, respectiv UAT prin hotarare de Consiliu Local si PUG.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
Justitiarul711, utilizator
buna ziua stiu situatia terenului, eu am o parcela de 1000mp si mai sunt proprietari care mai au parcele mai jos de 1000 mp, 600 mp..extravilan,apartine de primaria comunei Baciu, iar terenul vecin apartine de primaria celeilalte comune, insa am inteles de la cei din primaria Baciu ca nu mai poate fi trecut intravilan pentru ca este fanat, desi fostul proprietar l-a parcelat si a facut drum de acces pentru construcii, numai ca nu l-a trecut in intravilan in 2006 cand l-a cumparat. Nu stiu la cine sa apelez si ce e de facut sa- l trecem intravilan. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare teren extravilan in teren intravilan pricopdanuta pricopdanuta Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati. Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan pricopdanuta pricopdanuta Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati. Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)