avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate iancu marius adrian

Activitate iancu marius adrian

Buna, as vrea sa fac un credit ipotecar cu ipoteca pe proprietate dobandita cu L.112/95, in iulie 1998 cu interdictie de instrainare pe timp de 10 ani cu drept de ipoteca pt suma de 1794.99 ron, pe 24 iulie 2006 se radiaza dreptul de ipoteca intabulata in urma achitarii sumei. Am discutat cu un consultant la bancar si am fost incurajat ca se poate ipoteca cu o derogare de la L.112/95, am primit si un desfasurator acceptabil dupa care am primit raspunsul ca nu se poate cu L.112/95. Nu inteleg, unde este problema este o Lege neterminata ? pana cand se intinde interdictia?
Sunt angajat administrator cu contract de munca din 2003 intr-o institutie care a fost autofinantata integral pina in noiembrie 2009, pe linga atributiile de administrator sunt responsabil cu PSI si protectia muncii, sofer intocmesc foi de parcurs, FAZ-uri, consum carburant, secretar de master in colabarare cu L.Blaga Sibiu. In iulie 2007 am fost avansat sef de birou administrativ prin hotarire de cons. de coordonare cu un spor de 25% la salariu, in august 2009, am terminat facultatea de drept L. Blaga din Sibiu specializarea administratie publica, cu licenta si conform Ordonantei nr.10/2008 art. 7,8 am trecut pe studii superioare adaugindu-se 20% la salariu. In 2009 am facut un curs de achizitii publice mai mult fortat, ca pe urma sa ma faca responsabil si cu aceste atributii. In urma L. nr. 329/05.nov. cu reorganizarea unor autoritati si institutii publice, am trecut sub tutela ANFP. Ordonatorul principal a devenit tertiar si a refacut organigrama dar fara constringere, asa am aflat ca ramin cu aceleasi responsabilitati dar nu mai sunt sef de birou si nu mai am spor de 25% la salariu, si sunt in continuare administrator/referent II.
Intrebarea este cum sa cer cumul de functii conform Legii 330 si daca pot refuza unele dintre resposabilitatile mai sus enumerate in cazul in care se refac fisele postului ?