Nu au fost spitalizati niciunul dintre ei,au plecat pe picioarele lor dupa vreo 2 ore de la Smurd.Alcoolemia nu stiu cat era pentru ca nu ne-au zis.In cazul acesta ce sanctiuni primeste?Amenda cam la cat se va ridica?Si el a mai fost condamnat pentru accident soldat cu decesul unei persoane,pentru care a stat la inchisoare cam 3 ani.A iesit din inchisoare in decembrie 2009.
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu viteza si a intrat intr-un stalp.Erau 3 in masina,la unul i s-a spart capul,iar cumnatul meu a ajuns la spital cu mana rupta,si o gramada de zgarieturi.El avea permis de cca.10 luni.Politistii au zis ca daca nu era stalpul ala de care s-a ciocnit masina,acuma erau la morga.Si acuma vine intrebarea mea:ce i se poate intampla?I se retine permisul sau va merge la inchisoare?Sau va primi amenda?mentionez ca baietii nu vor face plangere impotriva lor si nici nu vor cere despagubiri.Multumesc.