Buna ziua si multumesc pt. sfat . Atunci cand a trebuit sa mi se refaca amplasamentul am fost la oficiul de cadastru Giurgiu si am stat de vorba cu inginerul care mi-a facut cadasrtul si am fost la directoarea de atunci care foarte expeditiv mi-a spus ca daca domnul inginer spune ca trebuie sa ma mut asta este , el stie despre ce este vorba si este profesionist stie ce are de facut si sa fiu bucuros ca exista o solutie . Nu am luat nimic scris si asta a fost greseala mea , cand ai de a face cu institutiile statului e bine sa iei toate masurile de precautie .Acum am sa incep cu inceputul si sper ca am sa ajug la o solutie in urmatorii 10 ani , eu trebuia sa am casa visurilor mele gata de 2 ani si acum trec si ma uit cum se deterioreaza . Va multumesc
Am cumparat un teren , apoi am facut toate demersurile necesare si am obtinut autorizatia de constructie , am facut put , am tras curent pe teren si cand sa ma apuc de constructie am fost instiintat de la primarie ca sunt probleme cu suprapunerii cadastrale , mi-a fost propusa solutia sa mi se refaca cadastrul si apoi ma pot apuca de constructie , am acceptat drept pt. care am mutat locatia terenului cu 12 metrii mai spre stanga , terenl pastrand acceias suprafata si configuratie , toate bune pt. 1 an timp in care am ridicat casa la rosu , inainte de criza financiara cand toate ereau scumpe si apoi am aflat ca de fapt prima locatie ar fi fost buna , persoana pe terenul careia am cunstruit jumatate din casa a depus plangere la politie pt . tulburare de posesie iar eu astept si nu sti ce sa fac desi am toate actele in regula si cadastru si autorizatie de constructie . Intre timp constructia nefiind finisata se deterioreaza si in plus putul si curentul au ramas pe vechea locatie , nu stiu daca am facut bine cand am ales sa ma intorc in Romania , Va multumesc