bunurile adica terenuri si o casa,sunt de la tatal bunicii mele,dar sunt ale bunicii pe numele ei.de foarte multi ani de zeci de ani.dar mai am inca 2 case facute de parintii mei pe terenul bunicii si sunt tot pe numele bunicii sau al bunicului..cam asa ceva.si va dati seama sa piarda ce a facut cu greu o viata intreaga....va rog daca mai aveti intrebari ...ca sa ma ajutati....va raspund.poate va intereseza si de apartamentul matusii.e o chestie de fratie...dar in zilele noastre nu se mai tine cont...DE FRATI.nu era al bunicii era al strabunicii...nu cred ca mai conteaza acu...ca e pe numele matusii...va multumesc!
m-am interesat...e vorba de succesiune..acu imi poti da mai multe informatii????
are matusa drepturi??am auzit ca daca face recurs in patru ani...matusa...poate sa aibe drepturi.eu nu mai inteleg nimic.daca isi face acte tatal meu...mai poate face sora lui ceva????
se poate face si prin donatie????am auzit ca se poate face si asa...dar nu stiu cum!si daca poat ea sa se opuna...va rog mult sa ma ajutati!#-o
daca mai aveti intrebari ...sa imi spuneti .....ca asa poate rezolvam problema.
VA MULTUMESC!
sa ramanem doar la actul acela in care matusa a renuntat la mostenirea bunicii,ca apartamentul e deja pe numele ei,e deja o alta poveste.pe mine ma intereseaza daca ea pote sa faca ceva acu...atata timp cat exista acel act semnat la notar.odata ce s-a razgandit...se pote anula acel document???sau e valabil pt totdeauna????MULTUMESC!
Se duce cu bunica pt ca este pamantul al ei.au facut un act...acu 10 ani.....cum ca ea nu vrea nimic,mama bunicii mele a avut un apartamen si ei au hotarat ca fac actul asta ...asa nici tatal meu nu vrea jumatate din apartamen dar nici matusa nu vrea teren.ea sia trecut apartamentul pe numele ei acu 10 ani,dar tatal meu nu a putut pana acu.esta este....Nu pot zice ca e partaj nu stiu cum sa explic...un act in care ea renunta la tot si acu s-a razgandit...poate sa aiba ea dreptul la ceva,tinand cont ca are semnatura la notar????
Tatal meu a facut un act la notar acu 10 ani...cu sora si mama sa...cum ca sora sa renunta la tot pamantul,iar tatal meu la un apartament.Iar acu vrea jumatate din tot...pamantul si casele nu sunt trecute pe numele tatalui meu...dar are actul acela.poate sora sa sa-i ia jumatate????el ar vrea sa se duca cu bunica si cu acel act sa-si treaca pamantul pe numele lui...se poate???Va rog foarte mult sa-mi raspundeti!MULTUMESC!!!