buna ziua.Am castigat un procesde furt sant partea vatamata.sa recunoscut fapta de catre inculpat ,afost de acord cu despagubirea, ce urmeaza sa fac de acum mai departe si cum voi recupera paguba .
pentru domnul adutescu.am incheiat un contract de inchiriere cu o firma x.durata1 an cu posibilitate de prelungire ,firma respectiva a plecat din spatiu de ceva timp dar la camera de comert figureaza cu unic punct de lucru in spatiul meu,cu un alt contract de inchiriere valabil 10 ani. dar sustin ca este conform cu originalu .eu am la mine un contract valabil 1 an ,respectiva firma unu pe 10 ani ,dar nu mai avem nimic in comun.peste asta eu am incheiat un alt contract de inchiriere cu o alta firma care desfasoara activitate in acelasi spatiu de aproape doi ani inregistat la finante la care platesc binenteles inpozit .ce sa fac sa demonstrez falsul contract cu firma x care mia falsificat semnatura si bine ar fi sa fie numai atat .va multumesc orce informatie binevenita. nu cunosc legislatie.
cine imi poate da si mie niste informatii.O societate cu care am avut un contract de inchiriere pe durata determinata.1 an intre timp contractul aexpirat, dupa doi ani am descoperit la camera de comert un contraact pe 10 ani am cerut o copie si mi sa dat comforma cu originalul,care si astazi este valabil .respectiva firma a plecat din spatiul cu pricina de 2,5 ani. ce sa fac? va multumesc.