avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate maricuta

Activitate maricuta

Buna ziua,
Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, inscrisa in anul 2004 am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie in 2008, (4 ani), forma ID.
In toamna anului trecut, mai precis noiembrie, mi-am ridicat diploma de licenta si am pregatit documentatia necesara pentru vizarea diplomei, a foii matricole si a programei analitice dupa cum cerea Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor, din cadrul Ministerului Invatamantului, (nu scriu denumirea actuala ca e prea intortocheata). Pana aici totul bine, numai ca la CNRED, mi se refuza vizarea actelor d estudii pe motiv ca studiile sunt la ID si Ministerul Invatamantului nu le recuoaste.
Va intreb daca este posibil asa ceva, cand in legea invatamantului 84/1995, art. 60, alin. 3, spune clar ca "Diplomele si certificatele de studii eliberate de istitutiile de invatamant superior, in conditiile legii,pentru aceeasi specializare sunt echivalente indiferent de forma de invatamant absolvita." Apoi in acelasi art.60 alin.1, al aceleeasi legi spune ca, ..."Formele de invatamant seral, cu frecventa redusa si la distanta pot fi organizate de institutiile de invatamant superior care au cursuri la zi."
In urma acestui refuz am pierdut un an de specializare si de incepere a stagiaturii pentru abilitarea profesionala.
Lamuriti-ma ce trebuie sa fac, dat fiind ca din noiembrie 2009 tot astept noutati dar se pare ca nu se mai ocupa nimeni de asta.
Multumesc!