avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate candy27

Activitate candy27

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
ar fi o mare treaba daca se abroga articolul cu transferul. asa vom putea si noi sa nu mai facem naveta sau sa stam in chirii, sa venim acasa......ca slava domnului locuri sunt vacante la instante.
ce mai conteaza cand ne suna? problema este ca trebuie sa mergem in vara aceasta in mizeria aia de bucuresti.
da, am vazut si eu ca s-a dat aviz favorabil propunerii de abrogare a art.33 alin. 14. e o veste super buna, cred ca va intra in vigoare pana in toamna.
asta inseamna ca putem face demersuri sa venim si mai aproape de casa...
si eu m-am prezentat la instanta sa-mi cunosc colegii. sunt in 1 serie la buc. si mi s-a spus apoi sa vin la munca doar ca imi vor forma completul incepand cu 10-15 septembrie. foarte draguti...

datele de incepere a cursurilor mi le-au dat orientativ: seria de la tm si 1 serie de la buc. ...undeva 28 iunie, sau 5 iulie cel mai tarziu.
la buc. ne vor caza undeva in Pipera si ajungem cu metroul la cursuri mai repede, ni se deconteaza drumul de la domiciliu la curs, etc.
nu mi-au zis concret cum au facut listele dar din ce am aflat s-ar parea ca e in ordinea alfabetica a tribunalului, se uita la domiciliu si te repartizeaza mai aproape la curs. eu sunt un exemplu clar, ca tribunalul meu are litera mai la inceput de alfabet fata de numele meu.

la INM se da sigur.
mis-a comunicat ca listele privind pregatirea profesionala s-a facut in functie de domiciliul fiecaruia. 2 serii la buc. una dupa alta si 1 serie la tm.

un zvon de la unele instante: s-ar putea ca la toamna sa nu mai fie niciun concurs din cauza crizei economico-financiare
am inteles de la cei de la inm ca sunt facute listele de principiu cu pregatirea noastra pe serii dar....se pare ca-i asteptam si pe cei cu 7,1. deci vom pleca prima serie undeva pe 28 iunie sau 5 iulie.
de la data numirii in functie, cate zile avem la dispozitie sa ne mutam in localitatea unde am primit repartitia?
stie cineva cum se procedeaza cu pregatirea noastra pentru instanta? 1 luna teorie la timisoara si 1 luna practica la instanta?
instantele mari sunt extrem de aglomerate. la c-ta de exemplu am auzit ca este o instanta grea , se poate intra cu peste 100 de dosare, de regula se cam ocoleste... stiu inm-isti care abia asteapta sa plece de acolo...