avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Luminiþa

Activitate Luminiþa

Răspuns la discuția Litigiu creat de albine!!!
Vă mulţumesc f.mult pentru răspuns! Probabil voi încerca la DSV, pentru început şi apoi voi mai vedea. Oricum chinul acesta durează de ceva ani şi intenţia părinţilor mei a fost să nu le facă rău, dar .... asta e.=D>
Răspuns la discuția Litigiu creat de albine!!!
Vă mulţumesc că aţi fost atât de amabil să-mi răspundeţi, dar cu riscul de a fi insistentă... m-aţi putea ajuta cu un temei legal??!!!!!!
Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat!
Părinţii mei locuiesc la casă, iar vecinul lor are în grădină un nr. destul de mare de stupi, la distanţă de vreo 3 m. de gardul despărţitor. În fiecare primăvară când le dă drumul afară din stup toată curtea părinţilor, casa, masă şi tot ce este pe acolo, este acoperită de mizeria pe care o lasă albinele, puncte maro peste tot, mai ales că pereţii casei sunt cimentuiţi în alb. De altfel, hainele cu care se îmbracă ajung seara să fie pestrițe, în cazul în care stau pe afară.În plus, toată vara nu pot sta prin curte din cauza albinelor, animalele sunt terorizate, iar copilul meu,care este alergic la polen, nu poate merge în vizită la bunici din cauza lor. Ei sunt disperaţi, mai ales că nu au ajuns la nicio înțelegere cu acest vecin. Vă rog să mă îndrumaţi ce să fac, pentru că, presupun că o sesizare la Garda de Mediu nu-şi are rostul.
:hm: