avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate getabojin

Activitate getabojin

multumesc.concediul pentru cresterea copilului pot sa l cer incepand cu a 43 zi de la nasterea copilului sau chiar de maine .copilul este nascut acum o saptamana .
MULTUMESC .AS MAI AVEA O INTREBARE .IN MOMENTUL DE FATA EU POT SA CER CONCEDIU PENTRU CRESTERE COPIL ?NU AM INCA O HOTARARE JUDECATOREASCA DE INCREDINTARE A COPILULUI. MULTUMESC FOARTE MULT.

buna ziua ,
incerc sa va spun cat mai scurt povestea mea.acum trei ani mi am pierdut fiica .relatia cu sotia mea s-a racit .nu am divortat .eu lucrez la bucuresti , ea a ramas acasa la vreo 300 de km .am cunoscu o alta femeie . nu intru in amanunte . a ramas insarcinata.acum cateva zile a nascut un baiat . intre timp eu si sotia mea am ramas prieteni si chiar ne intelegem bine .in luna saptea de sarcina ,,iubita ,, mea mi-a spus ca nu vede un viitor cu mine. ca ii pare rau ca nu a renuntat la sarcina .eu mi am dorit copilul . i-am spus sotiei mele tot , m-am sfatuit cu ea si este de acord sa crestem impreuna copilul. ,,iubita ,, mea ma suna sa ma duc sa iau copilul ca altfel il lasa in maternitate .ce trebuie sa fac eu legal?mentionez ca am recunoscut copilul .vreau ca acest copil sa fie al meu si al sotiei mele .mama vrea sa scape acum de el dar , mai tarziu de unde stiu eu ,ca la cativa ani ai copilului o sa l vrea inapoi.si sotiei ii este frica de acest lucru .mi a spus ca nu stie daca mai are puterea sa treaca peste o alta pierdere.sfatiti ne ce sa facem . eu nu vreau sa renunt la copil . multumesc
BUNA ZIUA ,
FIRMA LA CARE LUCREZ ESTE O FIRMA ROMANEASCA SI VREA SA ANGAJEZE UN CETATEAN ITALIAN , CU CONTRACT DE MUNCA PE PER.DET . DURATA MUNCII 8 ORE .VREAU SA STIU CE ACTE IMI TREBUIE CA SA I INREGISTREZ CONTRACTUL SI DACA MAI ARE NEVOIE DE REPARTITIE SAU CE ALT DOCUMENT II ESTE NECESAR?
MULTUMESC